Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
myšleno tak, že když koupíš new iphone, jsi v pytli, upgrade na 1.1.3. nebudu, mám 1.1.2. s turbosimMartas06 píše:No bud to je mozny pres Wi-Fi nebo po pripojeni iTunes,ale pochybuji ze by to slo bez vedomi uzivatele.V itunes taky po pripojeni program hlasi ze je dostupna FW 1.1.2 a zalezi na uzivateli jestli down a upgr. povoli ci ne.
Tak sorry guys, že jsem otravovalJulek píše:Podobných "zaručených" zpráv na internetu byla spousta...počkáme a uvidíme.
počkej... ja občas na apple lezu, ale ted netuším, co mi hrozí a jak tomu předejít?Apophis.k píše:navíc je to skoro nemožný, pač pokud by to chtěli dělat přes mobilní síť, tak to mají smůlu, do tý je nikdo nepustí a po webu by to sice šlo, ale kdo s iP poleze na web Apple??
captainVax píše:počkejte takže je klidně možné že apple nám všem bez našeho vědomí může na dálku upgradovat iphone na fw 1.1.3 ?? tim padem by sme byli všichni v totální pr**** ?? :shock:
captainVax píše:počkejte takže je klidně možné že apple nám všem bez našeho vědomí může na dálku upgradovat iphone na fw 1.1.3 ?? tim padem by sme byli všichni v totální pr**** ??
Domy007 píše:captainVax píše:počkejte takže je klidně možné že apple nám všem bez našeho vědomí může na dálku upgradovat iphone na fw 1.1.3 ?? tim padem by sme byli všichni v totální pr**** ??
Ne. Teda spíš ne. Když si to vezmu logicky jak ti můžou nahrát bez tvýho vědomí do telefonu novej fw?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé