Aktivace iPhone u o2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar vbruno | čtv srp 21, 2008 12:26 pm

Aktivace iPhone u o2

Netusite jak to bude s aktivaci iPhone u o2? U vodafonu jsem pochpil, ze ji budu delat sam doma a u o2? Nekde ji delaji primo na prodejne, ne?

A ted trapnejsi dotaz: Pokud si aktivuji iPhone na jednom pocitaci, muzu ho bez problemu pouzivat s iTunes v jinem pocitaci?

A z postupu na vodafone jsem pochopil, ze telefon aktivuji a pak jeste musim cekat na aktivaci simky? Doufam, ze po aktivaci telefonu pujde pouzivat vse krome volani?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

pakr4 | čtv srp 21, 2008 1:04 pm

Re: Aktivace iPhone u o2

Ano, když si iPhone aktivuješ v práci a budeš ho chtít použít doma, tak by to mělo jít, ale když "dáš" iPhone do toho 2. PC (doma) a předtím sis v práci nahrál do iPhonu nějaká data, všechna se smažou. Bylo by přece jen lepší počkat domů ...

Uživatelský avatar vbruno | čtv srp 21, 2008 1:08 pm

S ti pocitam ze data se prepisou. Ale tak pokud se dela aktivace i na prodejnach, tak snad to fungovat musi i na jinem pocitaci, ne?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

ls8 | čtv srp 21, 2008 1:09 pm

Aktivace se provede jednou provzdy a je uplne jedno na jakem pocitaci.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Domy007 | pát zář 12, 2008 7:16 pm

A s tim estli ti to aktivujou na prodejně, tak ano měli by, ale já třeba jsem kupoval černej a ten jsem si mohl vzít klído domů a pak jsem si šel pro bílej a ten mi museli aktivovat na prodejně
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv