O2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Gervase | čtv srp 21, 2008 5:38 pm

O2

Zdravím všechny,
testoval jsem od libijara Turbo Sim vsechno je v poradku u vodafonu a T-mobile ale u O2 kdyz me chce nekdo zavolat tak mu to nahlasi volana ucastnik neni dostupny resp. vam se nikdo nedovola.
Pokud nekdo vite co stim budu rad za kazdou radu.

by Gervase

Uživatelský avatar minaka | čtv srp 21, 2008 5:55 pm

Re: O2

pisu to tady v jinym prispevku, u te karty od "brando" (kterou pravdepodobne pouziva i jara) funguje u O2 vsechno (i 3G datove prenosy), jenom nefungujou prichozi hovory, staci ale 3G vypnout, nechat tam Edge a vse funguje jak ma, resim to tak, ze tam mam vetsinu casu Edge, 3G zapinam jen kdyz potrebuju napr. na web a nejsem u wifiny
iPhone5 64GB
iPad 4.generace 32GB 3G
Host
Host

Gervase | pát srp 22, 2008 7:42 pm

:o) diky moc za radu uz to funguje s O2 ale stava se ze po chvilce to napise ze zadna sit vite nekdo co stim ?

Diky moc

by Gervase

stZ | pát srp 22, 2008 8:41 pm

mam stejnou kartu a je nepouzitelna u VF nejdou vubec data volat lze pokud se prihlasite na jednom miste tak to funguje, ale staci odjet autem k jine BTS a no service a nepomuze nic.... pouze nechat prihlasit SIM v jinem tel a porad dokola.... je to fajn, ale nesmite se pohybovat :D

Dnes jsem se nastval dosel do VF a koupil jsem si ho tady a je po problemu tenhle skoncil v supliku a bude cekat na pripadny odblok a pak ho asi dam manzelce :D
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Gervase | sob srp 23, 2008 4:57 pm

Cus,
tak to jsme na tom podobne me to taky dela neplechu.....po vlozeni TurboSim se to sem vypne testoval jsem vsechny FW co se daji stahnout pro 3G ale bez uspechu asi taky koupim odblokovany a nebo pockam na unlock.
Fuck TurboSim

by Gervase

Gervase | stř srp 27, 2008 8:14 pm

cus,
tak je tu další problém u operátora O2 se stává že pokud vám vypadne signál tak Iphone ho sám nenahodí a jste nuceni vyndat kartu a pak zpět zasunout. Pokud by někdo věděl co stím tak napište. 8)

by Gervase

Skix | stř srp 27, 2008 8:18 pm

Tak já používám YesSIM - nemohl se mi nikdo dovolat - vypnul jsem 3G a v pohodě - furt plnej signál.. SMSky, příchozí odchozí hovory

Bál jsem se vyndání SIMky ze slotu s tim SIMTrayem (každýmu se láme), ale jelikož jsem před zasunutim (to je blbej výraz :-D) SIMku upravil trochu tak jsem vycvakl a zase nacvakl do iPhonu v pohode bez menšího problému.......

Takže YesSim rulezzzz............

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv