T-mobile SVK vyhodny poskladany 3G pausal pre Iphone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

bowman | pát srp 22, 2008 5:38 pm

T-mobile SVK vyhodny poskladany 3G pausal pre Iphone

Zdravim
V prvom rade by som chcel poukazat na fakt aby ste doleuvedene udaje nebrali ako reklamu, ale ako jeden zo posobov vyhodneho a efektivneho ziskania Iphone 3g prostrednictvom minutoveho pausalu od t-mobile pre Slovensko.

Vsetci vieme ze mesacne 3g pausali jednak od T-mobile a Orange su neunosne drahe pre obycajnych smrtelnikov. SKumal som dnes teda nejake ine alternativy a nasiel som celkom dobru moznost ktora by mohla uspokojit par ludi. Hladal som nejaky poskladany pausal v cene okolo 600 Sk/mesacne pre iphone a podarilo sa mi najst toto:
Kombinacia Iphone 3g 8b + pausal T-mobile 55viac + akciova sluzba Web'n'walk Giga

no a ceny su nasledovne
Iphone 3g k 55viac pausal stoji presne 11 190 Sk. Pausal stoji mesacne 475 Sk. Samozrejme takato kombinacia s iphonom bez netu je na nic no pokracujem. T-mobila ma do 31.10 akciu ktora sa nazyva web'n'walk Giga.
Ide o internet podporujuci 3g/2g (zial t-mobile ma 3g len v BA) vo velkosti 1 gigabajt mesacne za cenu 99 Sk/mesacne pri viazanosti na 24 mesiacov. K tejto sluzbe je tiez akcia, pokial si kupite aj novy telefon dostanete 1500 Sk zlavu na telefon. (aktivacia pre noveho uzivatela je 299Sk)

Suma sumarum
zaplatite 1190 Sk - 1500 Sk + 299 Sk = 9989 Sk za iphone 3g 8gb
a mesacne budete platit 475 + 99 Sk = 574 Sk

Tato alternativa je velmi vyhodna pre ludi ktory travia vacsinu casu v BA, kvoli pokrytiu 3g sietou od T-mobilu, ale takisto v inych lokalitach je internet cez edge/gprs moznostou, hoci znacne pomalsi. Volal som na info linku kde mi vsetky tieto informacie potvrdili, akurat som dostal trocha nejednoznacne info o tom ci mozem s web'n'walk vyuzivat t-mobile wifi-hotspoty
ako vravim, myslim ze velmi vyhodny pausal...55 minut a 1 giga dat mesacne za 574 SK a iphone 3g za 10 litrov je fajn. Casom sa tak ci onak 3g pokrytie od t-mobile zlepsi...dufajme :)

ked by nekdo nasiel na tomto napade nejake diery, dajte vedet, bo v pondelok idem do toho

podhajska | pát srp 22, 2008 7:16 pm

Re: T-mobile SVK vyhodny poskladany 3G pausal pre Iphone

vyzera to fajn, ale nikde som nenasiel ze k tomu web n walk je aj zlava 1500 na koncove zariadenie. mozes poslat link, kde to je napisane??

bowman | pát srp 22, 2008 7:50 pm

tu je link
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... lanku=1871

tu zlavu mi ale potvrdili na infolinke T-mobilu tak by to hadam mohla byt pravda

podhajska | pát srp 22, 2008 8:08 pm

na hentakych strankach som to nasiel aj ja. ale nenasiel som to na stranke t-mobilu. ale tak hadam to bude pravda. inak dobry tip. zajtra si idem kupit iphone, tak uvidim ci to tak budu akceptovat.

bowman | pát srp 22, 2008 10:41 pm

potom ta poprosim postni sem nejaku kratku spravu,ci je to teda ozaj pravda, a ci tie moje horeuvedene kalkulacie su ozaj realne.

dik moc

podhajska | sob srp 23, 2008 5:31 pm

bol som kupovat iphone v nitre a ta zlava neplati pre iphone pri aktivacii webnwalk giga...

bowman | sob srp 23, 2008 6:16 pm

no...nedalo mi to tak som tym kurv*am ruzovym dnes opat volal na infolinku.
Spytal som sa to iste (ci je mozne aplikovat zlavu 1500 web'n'walk giga na iphone) a tvrdila mi ta cuza ze ano. Tak som jej povedal o tom tvojom pripade, ze ti to v predajni nedovolili, tak ze si to overi, no a nakonec ze "jeeeeej" sa ospravedlnuje ze je to pravda a ozaj sa to neda.

neviem ale ozaj mam nekedy pocit ze na tych infolinkach brigaduju deti zo zakladnej skoly

podhajska | sob srp 23, 2008 7:37 pm

njn, co uz...

tazz | sob srp 23, 2008 8:14 pm

Ono web and walk tusim fici na nejakej java aplikacii, ktora je kompatibilna s vacsinou telefonov, ale tazko povedat, ci je kompatibilna aj s iphone...

Uživatelský avatar Almi | sob srp 23, 2008 9:20 pm

aplikaciu web and walk na iphone nie je mozne rozchodit.
ide o aplikaciu v jave (iphone javu nepodporuje)
web and walk je vlastne modifikacia javovej aplikacie opera
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

joysi | sob srp 23, 2008 9:26 pm

Do kelu, a uz som si myslel ze si dam nejaky mesacny pausal + web and walk.

Totizto som si kupil iPhone za plnu cenu, neviazany a 1355sk/mesiac sa mi zdalo vela. Neviete poradit ako na net /bud orange abo T-mobil/, na rychlosti velmi nezalezi, ale nejakych 10-50mb mi je malo.. Neviete poradit nieco ? Totizto uz roky mam len predplatenu kartu a do pausalov sa navyznam.

Uživatelský avatar whisky96 | sob srp 23, 2008 9:34 pm

trochu brzdite, pletiete si dve veci ...

web'n'walk je sluzba, ziadna aplikacia ... to znamena ze moze bezat na akomkolvek telefone, aj iphone ... sucasna akcia 99 Sk za 1 Gb sa da vyuzit aj na iphone, ale uz nedostanes dodatocnych 1500 Sk zlavu na telefon, ktoru obycajne T-Mobile pri aktivacii w'n'w dava na telefony

ta java aplikacia, to je len browser Opera, optimalizovany (nastavena homepage) pre T-Mobile ...

w'n'w je v podtste to iste, co Orange nazyva Orange World

Uživatelský avatar Almi | sob srp 23, 2008 9:40 pm

jasne whisky, mas pravdu.
ja som vsak reagoval na vyuzitie aplikacie, nie sluzby :wink:
ale v kazdom pripade, si aspon objasnil sluzbu web and walk.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Uživatelský avatar whisky96 | sob srp 23, 2008 9:44 pm

joysi píše:Do kelu, a uz som si myslel ze si dam nejaky mesacny pausal + web and walk.

presne to mozes spravit ... vyberies si pausal (kludne aj 20+20) k nemu za 99 Sk w'n'w giga a slapes ... a nakolko ten w'n'w giga sa da aktivovat iba pri podpise dvojrocnej zmluvy, tak si este ako bonus vyberies nejaky korunovy mobil, ktory mozes predat na internete ...

siska | ned srp 24, 2008 9:43 am

to tazz:
to teda definitívne znamená, že webandwalk na iPhone nie je funkčné?

bowman | ned srp 24, 2008 11:07 am

no, na infolinke mi povedali ze web'n'walk viem normalne pouzivat aj na iphone

ako fakt neviem, ale bolo by dobre ked by dakdo kto sa nejak o tom blizsie informoval povedal teda definitivne ci je ta sluzba web'n'walk vie bezat na iphone...

ale ked user podhajska pisal ze ked bol v predajni v nitre, tak jedina vec ktora na tej mojej uvahe nesedela je ze nedostanem 1500 Sk zlavu, tak podla toho som to bral ako potvrdenie ze web'n'walk na iphone ide

ronny | ned srp 24, 2008 11:23 am

ja si myslim ze to pujde.. jelikoz je jedno jaky prohlizec to pouzivate ale dulezite jsou porty .. 80, 25, 110, 143 :)

tazz | ned srp 24, 2008 11:43 am

Ak by to naozaj islo, tak rozmyslam nad prechodom od orange k t-mobile.
Aj ked je pravda, ze orange ma lepsie pokrytie EDGE.
Myslite si, ze by bol problem kupit iphone od orange a potom ho pouzivat som simkou t-mobile?
Myslim tym niektore tie ich specialne sluzby ako napriklad lokalizacia na zaklade vysielacov.
Moc do toho nevidim, tak sorry ked sa pitam blbosti...

mika | ned srp 24, 2008 4:32 pm

samozrejme, ze to ide... kamarat si kupil kombinaciu 55viac+web n walk a 16gb iphone a nema ziadny problem... :wink:
Host
Host

Mishko | pon srp 25, 2008 10:51 am

Mam 16Gb iPhone, 55Viac a aj sluzbu Giga webnwalk a bez problemou to fici....
Host
Host

Uživatelský avatar whisky96 | pon srp 25, 2008 10:59 am

tazz píše:Ak by to naozaj islo, tak rozmyslam nad prechodom od orange k t-mobile.
Aj ked je pravda, ze orange ma lepsie pokrytie EDGE.
Myslite si, ze by bol problem kupit iphone od orange a potom ho pouzivat som simkou t-mobile?
Myslim tym niektore tie ich specialne sluzby ako napriklad lokalizacia na zaklade vysielacov.

EDGE pokrytie - T-Mobile ma porovnatelne pokrytie EDGE ako Orange, ma o poznatelne horsie pokrytie 3G (zatial), ale ak sa pohybujes na zapadnom slovensku, tak ti T-Mobile 3G (zatial) bude stacit

kupa v orange - nie je problem, kup v orange, pouzivaj v t-mobile (orange predava neblokovane)

lokalizacia - funguje aj v T-Mobile uplne rovnako ako v Oange, ale pri iphone to nebudes potrebovat - ten ku traingulacii na zaklade zakladnoviek (to co robi TMO a ORG) pridava este aj GPS, ktore je teda vyrazne presnejsie ..

k prechodu ti teda nic nebrani, radi ta u nas privitame ;-)

tazz | pon srp 25, 2008 10:59 pm

Zrovna tam, kde to potrebujem ma t-mobile biele flaky v pokryti EDGE.
Aky je vlastne rozdiel v rychlosti EDGE a GPRS?

Ten program Giga web and walk(1GB limit za 100Sk) je teraz v akcii, cize po 12, alebo 24 mesiacoch sa to automaticky zmeni na program surf & mail (20MB limit za 240Sk)

Jeepers | sob zář 13, 2008 10:27 pm

Takze k tomuto topicu ... NIE neda sa skombinovat akcia WnW Giga a 1500sk zlava , ANO na infolinkach teraz pracuje velmi vela brigadnikov takze informacie davaju z brucha , uz ked ti mozem poradit tak si zober iTariff150 ako 55Viac a WnW Giga , pri WnW giga nemas zadara HotSpoty ! pri iTariffoch ich mas zadara .... pracujem u magentovych takze info su 1000%

misko | ned zář 14, 2008 8:01 am

ale da sa vyuzit 50% kupon ak este rychlo zozenete na pausal, ja som dal, 55 + WnW + 50% a vychadza to nejakych 300 korun...a mam druhy pausal ;)

edit: inac prave som dosiel na fintu, wnw giga je aktivny az od nasledujuceho uctovneho obdobia. takze asi moc nesurfovat dovtedy

drak1 | pon zář 15, 2008 2:29 pm

ludia ste si isty, ze tych 1 giga nabehne az od nasledujuceho uctovneho obdobia? lebo mne predajca povedal,ze ich mozem zacat vyuzivat hned ale kedze som zmluvu uzavrel 13.9 a uctovne obdobie je od 8.-ho tak volnych dat budem mat zhruba o 1/6 menej, dufam ze sa nepomylil lebo som uz nastahoval cca 30 mega dat, neviem ake su poplatky za stahovanie na povoleny limit ale ako poznam T-mobile urcite to nebude bagatel.
Kazdopadne zajtra sa pojdem opytat priamo do predajne a ked to bude tak ako hovoris tak ich pekne zvozim :evil:

Jeremi | pon zář 15, 2008 5:01 pm

no ceny nad limit su velmi vysoke 118 sk za 1 mb nad limit co sa tyka toho tak do dalsieho zuctovacieho obdobia mas pomernu cast dat aj minut v pausali

drak1 | pon zář 15, 2008 6:09 pm

Jeremi zas neprehanaj , je to 35.60 Sk za 1MB nad volny objem dat,ale aj tak by to v mojom pripade bolo uz cca 1000 korun :?

Jeremi | pon zář 15, 2008 9:12 pm

nie neprehanam ja to mam tak mam itarif 150 a fakt mam za 1mb 118 sk, inac ked som bol v tmobile tak som sa informoval aj na moznost webnwalk giga s tym ze som chcel zdielat data s pc a bolo mi povedane ze to nieje problem ale treba si dat pozor aby som neprekrocil 1gb dat

drak1 | úte zář 16, 2008 2:15 pm

tak som nakoniec zavolal na info linku a potvrdili mi ze pri w'n'w giga mozem stahovat volne data ihned po aktivovani,ak som sluzbu aktivoval uz pocas fakturacneho obdobia tak ten objem dat je alikvotne krátený :wink:

misko | stř zář 17, 2008 1:34 pm

na info linku sa nespoliehaj, ja som bol na centrale v predajni aj pri tescu a tam mi potvrdili ze je to az od nasledujuceho mesiaca a cena za 1Mb, je 118Sk s DPH

drak1 | stř zář 17, 2008 2:03 pm

nj lenze ty mas iTarrif, pri w'n'w giga mozes vyuzivat volne data hned po aktivovani a cena za 1MB nad je 35,60 Sk, chlapik z infolinky posobil profesionalne a overoval si to v pocitaci, okrem neho mi to potvrdil aj predajca a este s miernou neistotou aj jedna mlada slecna u nas v predajni :)
Edit: teraz som si vsimol ze mas v podpise w'n'w ,tak potom si to u vas v Tescu museli pomylit, uz podla tej ceny, lebo aj na stranke T-mobile je cena za prekrocenie 35,60 za 1MB a ako tu chlapik hore spominal pri iTarrifoch je to tych 118, mozes kludne surfovat :wink:

misko | pát zář 19, 2008 3:02 pm

nemam itarif, mam 55+ wnw

hups, mal som docitat do konca, len ja som sa bol pytat aj na centrale s tym, ze preco este nemam aktovovany wnw a ona ze to je tunak v dodatku, ukazala naku 4 pismo a tam bolo ze wnw nadobuda platnost az od noveho uctovneho obdobia, ale prakticky mi to moze byt jedno lebo uz len 2 dni

mikeko | úte říj 07, 2008 7:36 pm

mne sa zda blbe na iTraiffe tie volne minuty, chapem ze si to kupia aj ludia ktory to beru ako imagovku a vela volaju ale T-mobile by mohol prist z nejakym ludovejsim pausalom na iPhone bez prehnaneho poctu volnych minut :mrgreen:

lukooo | úte říj 07, 2008 10:10 pm

neviete niekto aka je presna rychlost toho internetu ked nie som v pokryti 3G siete??? stiha to streamovat videa z youtube?
a o kolko je ta 3g siet rychlejsia?

drak1 | stř říj 08, 2008 9:42 am

pohybuje sa to okolo 20KB/sec,videa z youtube idu maximalne v pohode,
no na niektore stranky treba mat boziu trpezlivost,dufam ze tecko sa cim skor rozhybu s 3G sietou :twisted:

nezno | ned říj 12, 2008 5:22 pm

Tak fajn. Nedávno mi od T-mobileu prišla sms s ponukou výhodnej zľavy na iPhone až 6000Sk od programu Vo veľkom 100 (keďže mi už v apríli skončila viazanosť). Práve som dotelefonoval s operátorom, ktorý pôsobil dosť seriózne :-). Ponúkol mi takúto možnosť:

iPhone 3G 8GB za 5190Sk + Vo veľkom 100 mesačne 599Sk + web'n'walk Giga mesačne 99Sk alebo

iPhone 3G 8GB za 390Sk + Vo veľkom 200 mesačne 1099Sk + web'n'walk Giga mesačne 99Sk

Bolo mi povedané, že túto ponuku nedostane každý a zdá sa, že ide len o 8GB model (nepýtal som sa operátora). To čo ma láka je veľmi dobrá cena, čo ma odrádza je zase vysoký mesačný paušál. U mňa síce je dosť častá vec, že sa faktúra vyšplhá nad 1000Sk hlavne kvôli volaniam na Orange a preneseným dátam, takže vysoký mesačný poplatok by nemusel byť problém. Chcel by som poznať Váš názor na túto vec.
Host
Host

mikeko | ned říj 12, 2008 8:41 pm

Sry za OT ale tato smska dosla asi 15 ludom ktorych poznam a dokonca aj mne a pritom mi este neskoncil pausal

eugenqo | pát lis 14, 2008 11:55 am

4 Nováček: ahoj, presne takemuto lakadlu som podlahol aj ja, ponukli mi iphone 3g za 390 sk,-, vzal som k tomu program vo velkom 200 + webnwalk giga aa vyzera to byt uplne peckove, mam to uz 2 mesiace aa mne osobne zatial uplne staci na stahovanie mailov, kazdodenne surfovanie (travian spusteny stale ked nie som pri pc/notebook-u) obcasne pozeranie videi na youtube, moj nazor ze uplne staci, taktez ani tie googlmaps ako (primitivna) navigacia nezere vela dat, platim sice 1200 sk,- (+-) nejake drobne, ale som spokojny, program vo velkom 200 ma celkom cool ceny, som zvyknuty na faktury vo vyske cca 1500 sk mesacne, takze super volba, aa podlahol som ponuke hlavne kvoli cene 390 sk za telefonik

btw. maju to pekne premyslene, mne uz 1/2 roka pred skoncenim pausalu (realny koniec bol v 10/2008) mi zacali posielat sms s roznymi ponukami ako doveryhodnemu zakaznikovi, btw. tyzden pred ponukou iphone za 390, mi poslali ponuku na nokiu n95 tiez za nejaku smiesnu sumu, som rad ze som odolal

pre vsetkych: co sa tyka aktivacie webnwalk giga, je pravdou ze sluzba sa aktivuje az od najblizsieho zuctovacieho/fakturacneho obdobia (u mna 22.den v mesiaci) moj realny pripad bol, ze ma pracovnicka (tel som kupoval 30.09.08) v predajni pri podpise zmluvy neupozornila, ze giga dat budem mat az od 22.10.2008, aa pri preneseni cca 5 MB mi vzdy dosla SMS v zmysle "preniesli ste viac ako 5 MB, cena 1 MB = 118 sk) tak mi to nedalo a podal som telefonicky cez ich infolinku staznost/reklamaciu ze som nebol na to upozorneny (asi trosku drzost, kedze to asi je v zmluve-neviem doteraz so to necital, ale v ramci prozakaznickeho pristupu uplne zlyhali, cize ich vina) reklamacia bola vybavena behom 2 hodin, o com som bol aj sms-kou informovany, presurfovane data mi boli odpustene, s tym ze mi automaticky oni vypli pristup na internet do 22.10.2008 (cize do najblizsej fakturacie) aby som si nechtiac nenasurfoval akekolvek data,

tolko moje postrehy,

zatial som celkom stastny uzivatel iphonu

:)

spider_x | pát lis 14, 2008 1:29 pm

Giga ma jednu nevyhodu, a to ze sa da aktivovat len pre nove cislo alebo pri predlzeni viazanosti. Ak uz pausal mam, tak sa ziadna akjtivacia giga nekona. Teda ak by niekto (ako ja) mal svoje stale cislo a chce k tomu data, tak v T mobile moc nepochodi. :(
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv