1)Prijde mi FW 1.1.2 uplne novej a chtel bych se tedy zeptat
je tam bl 4.6 takze ted premyslim jak na odblokaci bud si koupim zitra TURBSOIM a necham si odblokovat a nebo mam cekat jestli ten činan to fakt odemknul? ( http://translate.google.com/translate?u ... n&ie=UTF-8 )
protoze ono pak mit 2500 kapse je prijemne tak premyslim jestli mam cekat na toho cinana a zatim si hrat stim jako IPODEM
ale ted dalsi otazky
2)docela jak to tu ctu tak vidim jak kazdej pise ze neco nainstaloval a jak se mu pak iphone nespusti nebo zablokoval co prosim vas hlavne bych nemel instalovat?? vim ze tam jsou asi nejaky predinstalacky programu tak by zajimalo cem use vyvarovat
3)je mozne abych si nejak zas IPHONA zablokoval?? nejakym blbim tlacitkem nebo nastavenim v menu telefona??
4)vsechny navody na jailbreak atd vidim jak tam je napsano drze HOME a jeste nejaky button? ale jak ja poznam jaky je ktery button bude to tam nekde napsane? pac nevim jestli se pri koupi dostnau do menu telefonu aspon.....
5) a kdyz mi dnes psali ze muj balicek opustil celni kontrolu v cz zauctovali mi i CLO a DPH? nejak navic?? da se to zjistit predem ? kdyz mi napsali tohle
- Kód: Vybrat vše
Your item cleared customs in CZECH REPUBLIC at 1:06 PM on December 27, 2007
6)a je dobre mit na nej to pouzdro poskrabe se??
7)A kdyz si z 1.1.2 udelam aspon IPOD TOUCH muzu ten iphone nejak zresetovat abych mohl popripadne si z toho udelat iphone 1.1.2?