Nejdou spustit kontakty a vše kolem nich

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Lexon | úte srp 26, 2008 3:43 pm

Nejdou spustit kontakty a vše kolem nich

Mám větší problém.
Potřeboval jsem smazat všechny kontakty z iPhonu3G a udělal jsem to podle tohoto návodu: Jak vymazat vsechny kontakty
Nevím jestli to je tímto postupem, ale od té doby když spustím Contacts, tak nachvilku naskočí obrazovka s prázdným kontakt listem a za pár vteřin se to samo vrátí do výchozí obrazovky "home". Když dám třeba v telefonu kontakty, tak to vypadne taky. A když vlezu do nastavení Kontakty, mejly, kalendar, tak to samé.
Zkusil jsem tam vrátit zpátky ty dva soubory kde jsou staré kontakty, ale nepomohlo to (kontakt list je stále prázdný). Několikrát jsem přístroj resetartoval (vypnul/zapnul) a nic.
Také mi od té doby nějak nechce proběhnout synchronizace, zůstane to viset v iTunes na hlášce "Backing up "název"..." a dlouho to nic nedělá (nechal jsem to asi hodinu a pak jsem to musel přerušit). Ten Status bar pod tím nápisem je naběhnutý jen milimetřík na kraji a nehne se.

Co teď s tím?

Paly | úte srp 26, 2008 3:45 pm

Re: Nejdou spustit kontakty a vše kolem nich

Skus urobit Reset All Setings a ked nepomoze tak Restore
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Lexon | úte srp 26, 2008 4:16 pm

Reset All Setings nepomohl.
Teď se mi stalo, že jsem dal synchronizovat a změnil jsem aby se kontakty synchronizovaly s "Windows Contacs" a během synchronizace my vyskočilo v PC okno se zprávou "iTunes could not sync contacts to the iPhone "jméno" because the contacts are in use by the iPhone." Tak jsem z toho jelen, v iPhonu mi, pokud vím, nic co pracuje s kontaktama neběží.

Dwarf | pon říj 06, 2008 11:04 pm

no mne take nieco robila jedna aplikacia z instalera tusim sa volala kate a bola z rultilies dal som ju het a uz to potom ficalo v pohode. Vyskusaj mozno to robi aj ina

peter.nr | čtv říj 09, 2008 12:00 pm

Mne aplikácia Kate zrušila Dailer ("Phone"). Spustil sa, nereagoval a po chvíli spadol. Našťastie som si pamätal posledné inštalované aplikácie a keď som Kate odištaloval a reštartol iP, všetko začalo krásne fungovať. :)
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sstopar | úte čer 02, 2009 7:56 am

Bohuzel jsem resil neco podobneho. Z niceho nic jsem zjistil, ze mi nejdou ukladat fotky a nasledne za cca 30 minut jsem se nedostal do tel. seznamu. Maskocil a hned se zase zavrel. Jedine funkcni zustala klavesnice. Paradoxem je, ze po restoru a obnoveni ze zalohy tam ta chyba byla zase. Takze se prenesla i do zalohy. Pomohl az restor a klasicka synchronizace s outlookem a nasledne iTunes ... :?
Smutna historie. Nejsmutnejsi je, ze nevim duvod. Jedine, ze by to poskodil ten iFile, ktery jsem stahoval pro opravu souboru na ukladani fotek ...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv