WinPwn 2.0.0.4 "Unknown file" error

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

LukiX | úte srp 26, 2008 5:37 pm

WinPwn 2.0.0.4 "Unknown file" error

Ahoj!
Pokoušel jsem se vytvořit vlastní custom 1.1.4 firmware pro můj Iphone 2G pomocí WinPwn 2.0.0.4. Postupoval jsem podle návodu na iClarified zde.
Vše proběhlo v pořádku a WinPwn skončil hláškou Sucesfully Created IPSW file Ovšem- Když jsem poté WinPwn zavřel a dal Browse .IPSW WinPwn vypíše Unknown file: D:\Iphone\Custom-LukiX_iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw

Viz:

Kód: Vybrat vše
26.8.2008 18:24:20 - This is winpwn ver.:2.0.0.4
26.8.2008 18:24:20 - Apple Mobile Device Support Version 2.0.0.33 installed.
26.8.2008 18:24:31 - Unknown file: D:\Iphone\Custom-LukiX_iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw

Otz a) Je to normální vlastnost WinPwn, že neumí otevřít customizovaný firmware?? Tzn. pokud nahraji takto vytvořený soubor přes iTunes bude vše v pořádku, nebo je ten custom IPSW opravdu vadný?

Proto se Vás chci zeptat, jestli nevíte v čem je problém. Mám totiž Iphone ver 1.1.4 který jsem již tak koupil. Příjde mi, že je v něm dost balastu a tak chci znovu nahrát IPSW 1.1.4 jailbreaknout,unlockovat.

Otz b) Můžu použít návod z iClarified,který se týká firmwaru 2.0 který jsem použil viz. výše i na firmware 1.1.4 ? (Je mi jasné že musím mít pak jinou verzi iTunes) Tzn. lze postupovat obdobně?

Děkuji všem za rady. :wink:

Diablo | stř srp 27, 2008 12:51 am

Re: WinPwn 2.0.0.4 "Unknown file" error

Tak prvne si nejsem jisty jestli ta nova verze WinPWN podporuje 100% stare Firmary ( ty starsi nez 2.0 ) ale pokud se ti normalne podarilo vytvorit ten Custom Firmware bez nejakeho problemu tak to vypada ze ano .

Jinak pres Browse .IPSW WinPWn umi otevrit opravdu pouze neupravene Firmwary u tech upravenych to vyhodi vyse zminovany Error .

Normalne ten Firmware co jsi vytvoril pouzij nic pokazit nemuzes pokud s nim bude neco v neporadku ( jako ze to vypada ze nebude ) tak muzes provest Restore zase s jinym Firmwarem .

Kazdopadne bych ti doporucil vykaslat se uz na 1.1.4 a jit na 2.0.1/2

LukiX | stř srp 27, 2008 5:16 am

Re: WinPwn 2.0.0.4 "Unknown file" error

//sry :| citace odstranena

Dekuji za radu. To co pises ohledne WinPwn jsem si myslel, ale radeji jsem to chtel mit potvrzeno od Vas zde na foru.

Jinak na 2.0.1/2 se mi rozhodne jit nechce. Mel jsem moznost srovnat rychlost obou iPhonu (meho 1.1.4 a 2.0.1) a firmwarem 2.0.1 jsem byl celkem zklamany. Ta odezva nic moc. A v odstate nevidim nic tak lakaveho ve dvojce abych na ni přešel..
Naposledy upravil LukiX dne stř srp 27, 2008 1:27 pm, celkově upraveno 1

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv