Error 1602 a 1603

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kuba86 | stř srp 27, 2008 6:47 pm

Error 1602 a 1603

Hned ze zacatku, nez me odsoudite za opakovane dotazy... cely den jsem googlil, pouzival Hledat na tomto foru ... :cry:

Pouzivam firmware od ls8, iphone mam teprve od vcerejska, je to 4GB puvodni iphone (nevim jestli byl pwned protoze nefungoval uz pri prvnim pripojeni ... objevilo se tam neco jako chyba v nejakem stromu v pameti nebo tak nejak). Kabel nemam puvodni od iphone, pouzivam 2 kabely od ipod nano (pry nekdy je problem v kabelu). Pravidelne mne vyskakuje chyba 1602 pri rezimu DFU nebo 1603 pri recovery modu. USB zastrcky jsem vyskousel vsechny na mem notebooku a vsechny na mem domacim PC, itunes pouzivam nejnovejsi, zkousel jsem preinstalaci i restart PC, nekde jsem cetl ze by problem mohl byt se zastrcenou simkou, ale tu ja tam nemam danou.

Tot muj problem... za jakoukoliv radu budu moooc rad, diky

EDIT: tak jsem to zkousel na dalsim PC (notebook) s cerstve nainstalovanym iTunes a porad nic

ls8 | stř srp 27, 2008 8:10 pm

Re: Error 1602 a 1603

predpokladam ze to delas na windows? Pokud se ti vraci tato chyba, pouzij WinPwn a podle navodu zde na foru i na http://www.iphone.cz udelej hlavne krok kdy WinPwn zahlasi Your iTunes has been pwnwed.

Kdyztak zkus restore provadet v restore rezimu misto DFU, kdyz to porad nepujde tak mi posli SZ a nejak to udelame :-).
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kuba86 | čtv srp 28, 2008 7:19 am

Tak se mi to povedlo OPRAVIT :D :D :D
Pes byl zakopany v tom, ze na predchozi majitel spatne upgradoval. Problem jsem vyresil downgradem na 1.1.4 a naslednym upgradem na 2.0.1
Velke diky patri ls8 za ochotu, pomoc a pripravu firmwaru ... Diky

Cand | pát srp 29, 2008 1:26 am

Mne vyhadzovalo chybu 1604 a opravil som to pomocou tohto:
Kód: Vybrat vše
http://support.apple.com/kb/TS1275#iTunes_current

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv