ORANGE SK - surfovanie zadarmo az do nasledujuceho ...

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar bodka | sob zář 06, 2008 5:20 pm

ORANGE SK - surfovanie zadarmo az do nasledujuceho ...

Vcera som zakupil v pomaranci iPhone3G (16, cierny) spolu s pausalom 3G 250.
Potom mi nasledne prisla smska, ze pausal bude aktivovany az zaciatkom dalsieho fakturacneho obdobia - je to nejaka akcia "VYMENA TELEFONU".
To ma trochu rozladilo, ale v zapati som na info linke zistil, ze mam az do zaciatku dalsieho fakturacneho obdobia (cca 20dni) surfovanie ZADARMO (a bez ohladu kolko dat prenesiem :-), o com na ta pobocke vobec neinformovali ...
Potesi - aspon nieco.
:lol:

PS: plati to od 3.9. asi do konca septembra
PS2: ak je to vseobecne zname, tak sa ospravedlnuem
PS3: updejtol som na fw 2.0.2 (5C1)
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

NiTr3oX | sob zář 06, 2008 5:36 pm

Re: ORANGE SK - surfovanie zadarmo az do nasledujuceho ...

Presne to ma strasne nahnevalo ! 22. som si kupil iPhone a 23. mi zacina nove fakturacne obdobie. V predajni mi povedali, ze hned druhy den teda 23. mi nabehne uz novy 3G pausal. Ale na druhy den mi prisla SMS, ze 3G pausal mi nabehne az o mesiac 22.10. Tak som hned volal na infolinku a tam mi povedali, ze to asi nestihli, alebo co. Ide o to, ze po tomto tvojom prispevku som tam volal, ze ci je to pravda a ci aj ja mozem surfovat zadarmo a ta zenska mi povedala, ze to nie je pravda a Orange nic take neposkytuje. Tak teraz neviem. :evil:

Uživatelský avatar bodka | sob zář 06, 2008 8:55 pm

Info som mal ako z infolinky Oragutana (ked som to zistil, ze 3g pasual este nie je aktivovany), tak z predajneho miesta, kde som si to dnes bol overit a kde to dotycny cital z kompjutra (nemal to vytlacene)

Napisal som dataz do orangutana, ze to chcem pisomne. Ked dostanem odpoved zverejnim ju.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

randy | sob zář 06, 2008 9:02 pm

3g pausal je aktivny az od dalsieho fakturacneho obdobia. O docasnych volnych datach neviem.

Odee | pon zář 08, 2008 7:57 am

Ziadne zadarmo neni. Mne vysvetlili na pobocke Orange ze mi vyfakturuju adekvatnu ciastku z mojho fakturacneho obdobia. Cize ak sa mi fakturacne obdobie prelina 22hého :-) a pausal si beriem 30teho tak mi z 2GB odrataju priemer za 8 dni dolu takze mam menej ako 2GB

randy | pon zář 08, 2008 8:50 am

Ano, tak to bolo vzdy. Len teraz (ked som kupoval iphone s 3G pausalom) tak m i povedali, ze 3G pausal bude aktivny az od dalsieho fakturacneho obdobia a tak zatial mozem pouzivat len data v ramci Orange World Mini, ktore som mal doteraz zakupene.

Zeby sa nieco zmenilo? ;)

citace smazána ! viz FAQ, hlídejte si citace, potom se divíte že vám "mizí" příspěvky... Julek

Uživatelský avatar bodka | pon zář 08, 2008 11:57 am

citacia z pisomnej odpovede orangutanu:

Spolocnost Orange poskytuje zakaznikom, ktory si aktivovali jeden z pausalov 3G a podpisali novy Dodatok ku Zmluve o pripojeni, zlavu vo vyske 100% na vsetky datove prenosy prenesene cez paketove data GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA odo dna podpisania noveho Dodatku ku Zmluve o pripojeni az po najblizsie fakturacne obdobie, teda alikvotne obdobie.

Jedna sa vsak len o urcitu vynimku, ktoru sme spristupnili od datumu 03.09.2008. Nie je vylucene, ze v buducnosti bude dana vynimka zrusena a datove prenosy budu uctovane standardne podla platneho Cennika sluzieb.

Za pochopenie dakujeme.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv