Ip adresa meho iphonu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sashaZabluduu | ned zář 07, 2008 8:43 pm

Ip adresa meho iphonu

Zdravim vsechny, snad to davam do dobry sekce,jsem, da se rict, novacek s iphonem. Mam wifi internet od jednoho poskytovatele u nas ve meste, je to zajisteny tak,ze se u me na pc pripojuji (pres antenu ktera je namirena na vysilac) pres ip adresu a take ten prijimac ma svou MAC adresu,to znamena,ze jeste pres ni. Chtel bych se pripojit i pres iphone,zasel jsem tedy za nim a nadiktoval mu moji MAC adresu,aby ji mohl pridat ke mne,aby to slo pripojit se i pres iphone, ale chtel i ip adresu iphonu,tu vsak nevim,nemuze mi nekdo poradit,jak ji najdu? Jeste mozna jedna vec, v pc si take nastavuji masku podsite,vic nic. (popripade mam nastavovat neco v iphonu k polozce router ci DNS?) Diky predem. Tomáš

pacholek | ned zář 07, 2008 8:46 pm

Re: Ip adresa meho iphonu

no pokusis se na ni pripojit(pokud neni videt tak kliknes na "jine" a vyhledas ji podle nazvu... a pak mas moznost kdyz u ty vyhledany site kliknes v pravo na sipecku tak nastavit IP dns atp...

sashaZabluduu | ned zář 07, 2008 8:56 pm

Jo to vim, promin,nenapsal jsem to presne...pripojim se na ni normalne mi to pise "fajfku",chapes,ze jsem pripojeny ,ale internet nefrci. Tak nevim,co kam vyplnit,nebo spis jakou ip(meho iphonu,pokud vubec ma vlastni ip adresu? ) adresu nahlasit memu poskytovateli,aby ji (te iphonovske ip adrese,pokud ji ma) povolil pristup na net..

pacholek | ned zář 07, 2008 8:58 pm

samozrejme ze ma adresu..a pochopils emt e sptavne.. mas tam fajfku a na stejnym radkus fajfkou mas sipku doprava (vpravo)
kdyz na ni klepnes tak se dostanes do nastaveni iPhona jak jsem psal...

sashaZabluduu | ned zář 07, 2008 9:06 pm

Joo, to vim:) a v tom nastaveni je to bud prazdny,nebo se tam nekdy po pripojeni na nejakou antenu objevi ip adresa,ale neni vzdy stejna,takze to neni asi ta adresa iphonu,nebo?

pacholek | ned zář 07, 2008 9:09 pm

je to adresa iphonu.. posledni radek je adresa kam se pripojujes..kdyz na radek kliknes tak mas moznost si tam napsat co chces...

sashaZabluduu | ned zář 07, 2008 9:13 pm

Super,zkusim to,diky )

Uživatelský avatar guzmen | pon zář 08, 2008 12:02 pm

Choď za tým poskytovateľom wifi netu a pytaj od neho natavenia pre staticku ip adresu a DNS server a ešte možno ip routra. ktoru ti musí prideliť on.Jemu by mala stačiť tvoja MAC adresa. potom v nastaveniach wifi prejdi na kartu staticka ip a tam si to všetko ponastavuj. U mňa to tymto štýlom funguje bez problemov.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv