Řazení videí do složek

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Douby | pát zář 12, 2008 10:54 am

Řazení videí do složek

Zdravím všechny. Pokoušel jsem si roztřídit videa do složek podle návodu (viz. Návody), ale mám problém. V iTunes je vše jak má být. Videa jsou v jednotlivých složkách tak jak jsem nastavil. Ovšem po synchronizaci s iPhonem (3G, 8GB) se v telefonu vytvoří jen jedna složka s videi a ostatní jsou pod touto složkou opět neroztříděné. Nevíte co s tím??

Jo mám iPhone 3G 8GB, fw 2.0.2 (mám ho 5 dní a je ještě origo)
Díky za odpovědi.

pacholek | pát zář 12, 2008 11:01 am

Re: Řazení videí do složek

kdyz se v itunes prepnes do TV shows viz screen v navodu (obrazek druhej) tak to tam mas takhle rozhazeny?

Douby | pát zář 12, 2008 11:08 am

Tam je to tak jak jsem chtel. Pekne po slozkach.

pacholek | pát zář 12, 2008 11:12 am

tak uvidime jestli se do toho pusti jeste nekdo zda-li to je problem jen u tebe nebo vseobecne FW 2+ :(

Douby | pát zář 12, 2008 11:31 am

Oddelene jako to mas ty na obrazku (carou) to nemam. Soubory jsou razene zasebou podle "show". Ale kdyz se nahore prepnu do zobrazeni alb (jak jsou videt nahledy alb - jedno otocene k tobe a ostatni do strany), tak tam jsou pekne po slozkach. Uz fakt nevim?! Vcera jsem nad tim ztravil asi 2hod. Nakonec to dopadlo tak, ze po asi 5te synchronizaci se videa nahravaly do iPhonu, ale z 5ti se jich zobrazuje pouze 2. ????!

Pouzivam iTunes v8.0

pacholek | pát zář 12, 2008 11:39 am

pri tomto postupu nesynchronizujes videa ale TV shows ktere maji specialni "zaskrtavaci" policka jsi si jisty ze je mas vechy zaskrtnute? az budu doma tak udelam dalsi screeny

Douby | pát zář 12, 2008 12:08 pm

Jo jo, zaskrtnul jsem TVshow a potom vsechny ty adresare v okne pod tim. A potom kliknul na "sync".

EDIT: Vyřešeno, viz. návody

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv