iPhone po jailbreaku zablokován - nejde volat

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

wolfino | sob zář 13, 2008 12:15 am

iPhone po jailbreaku zablokován - nejde volat

Mám problem mám na iphonu usb se šipkou na ikonu itunes ale nejde se z toho nějak dostat ani restore prostě ničim co mám dělat?

mám ho jaoby stále v recovery modu ale tentokrát už nejde z5

Dělal jsem to také do toho spacího modu přes Ziphone

From BEAVERS: přejmenuj název tématu, aby bylo jasné, o co ti jde a v příspěvku specifikuj přesně svůj problém (konkrétní údaje o iP a cos s ním prováděl).

From Beavers: Opravil jsem ti chyby v názvu tématu
Naposledy upravil wolfino dne sob zář 13, 2008 2:26 pm, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar Apache23 | sob zář 13, 2008 2:34 am

Re: Velky problem nevim jak z5 pls help

Najprv napis aky mas iphone a fw! Potom co si vlastne robil!
Skus youtube a zadat tam "DFU" alebo "recovery mode" a myslim ze urcite hned narazis na nieco co by ti malo pomoct! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

p4ra | sob zář 13, 2008 7:16 am

Wolf.cz, mal som podobny problem. Zapnes iTunes, pripojis iPhone. A klikni len na Restore a malo by sa ti to opravit. Prvykrat to mozno failne, skus este raz a malo by fungovat. Teda mne fungovalo.

wolfino | sob zář 13, 2008 11:12 am

mám iphone 3g 8g fw 2.0.2 5c1 chtěl sem to přes Ziphone dát do recovery menu to se povedlo a pak to přes ituns flashnout ale flash hlásí stále chybu 1600 takže hack nejde a už to nejde vrátit přes Ziphone do normal menu on ho totiž už neumí najít jak je pžipojen k usb přitom je pořád ještě v recovery menu ale když ho zněho odpojím tak je tam jen ten obrázek at ho připojim k itunes a když dám v itunes restore tak to napíše když se stáhne fw error... a iphone zůstává stále v recovery
Naposledy upravil wolfino dne sob zář 13, 2008 11:40 am, celkově upraveno 1

wolfino | sob zář 13, 2008 11:13 am

Wolf.cz píše:mám iphone 3g 8g fw 2.0.2 5c1 chtěl sem to přes Ziphone dát do recovery menu to se povedlo a pak to přes ituns flashnout ale flash hlásí stále chybu 1600 takže hack nejde a už to nejde vrátit přes Ziphone do normal menu on ho totiž už neumí najít jak je pžipojen k usb přitom je pořád ještě v recovery menu ale když ho zněho odpojím tak je tam jen ten obrázek at ho připojim k itunes a když dám v itunes restore tak to napíše když se stáhne fw error... a iphone zůstává stále v recovery

p4rara a oprravoval si ho když měl zhasnutou obrazovku uplně nebo když tam měl to ubs stou šipečkou na itunes?
Naposledy upravil wolfino dne sob zář 13, 2008 11:39 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 11:16 am

To wolf5: žádal jsem tě, abys upravil název tématu, yby bylo po jeho přečtení jasné, o co se jedná. Takovéto Velký problém nevím jak zpět... je nic neříkající.
Moderator fóra
Moderator fóra

wolfino | sob zář 13, 2008 2:25 pm

iphone po jaibraikru zablokovano nejde volat

co mám dělat stím aby šlo volat po jaibreakeru když to nejde mám normalně telefon kupován tady v česku a po jaibreakeru nejde volat dá se to nějak vrátit z 5 ? nebo nějak opravid aby to šlo? Děkuju moc za všechny rady už jsem stoho čtení šedivej

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 2:39 pm

Re: iphone po jaibraikru zablokovano nejde volat

Ještě sis toho asi přečetl málo. A šedivej určitě nejsi, alespoň ne ze čtení, tomu nevěřím, protože sis ani pořádně nepřečetl termín JAILBREAK a používáš jakousi zkomoleninu. Když ti to nejde, používej výraz "brejk", to zvládneš.
Na FW 2.0.2 nemůžeš jít se ZiPhone.
Moderator fóra
Moderator fóra

wolfino | sob zář 13, 2008 2:41 pm

Beavers píše:Ještě sis toho asi přečetl málo. A šedivej určitě nejsi, alespoň ne ze čtení, tomu nevěřím, protože sis ani pořádně nepřečetl termín JAILBREAK a používáš jakousi zkomoleninu. Když ti to nejde, používej výraz "brejk", to zvládneš.
Na FW 2.0.2 nemůžeš jít se ZiPhone.

aha a jde to nějak vrátit? jsem zoufalej... dal jsem za to mega prachy a mám to nanic..

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 2:46 pm

Nějak vrátit to jde. ale nechtěj tu po nikom, aby ti psal postup, když už to tady někde je. Zkrátka hledej, čti a uč se tak dlouho, dokud opravdu nezešedivíš. Věřím tomu, že ještě před tím se ti podaří iP uschopnit a že budeš nadále kučeravý boy.
Moderator fóra
Moderator fóra

wolfino | sob zář 13, 2008 2:50 pm

Beavers píše:Nějak vrátit to jde. ale nechtěj tu po nikom, aby ti psal postup, když už to tady někde je. Zkrátka hledej, čti a uč se tak dlouho, dokud opravdu nezešedivíš. Věřím tomu, že ještě před tím se ti podaří iP uschopnit a že budeš nadále kučeravý boy.

Prosím budu si to pomatovat potřeboval bych jen link na to kde to je jelikož nic nemužu najít hledat moc nehledá pls jen o odkaz ... Už si to budu pomatovat

\jen se zeptám když dám restore v itunes nahraje to původní fw? Ne to pokazim?

p4ra | sob zář 13, 2008 4:25 pm

Re: iPhone po jailbreaku zablokován - nejde volat

Svietila sipka a iTunes. Spojil som PC a iPhone. Klikol na Restore a cakal.

wolfino | sob zář 13, 2008 4:55 pm

p4ra píše:Svietila sipka a iTunes. Spojil som PC a iPhone. Klikol na Restore a cakal.

diky to už jsem vyřešil ted řešim jak rozjed operátora mám to flashnuté ale nemužu volat a nemužu tu najít návot jak to dowgradovat či něco takového...

p4ra | sob zář 13, 2008 5:00 pm

Treba fakt hladat.

Tuto alebo tuto.

wolfino | sob zář 13, 2008 5:05 pm

p4ra píše:Treba fakt hladat.

Tuto alebo tuto.

ale ne to už mám hotové mám už brejknutého iphona ale nejde ale nemůžu někam volat to potřebuju vyřešit ničím...

p4ra | sob zář 13, 2008 5:08 pm

Si chaoticky. Spravil si restore na povodny firmware cez iTunes a ten si potom jailbrakeol? Moja otazka je teda, mas momentalne v telefone FW 2.1? A odkial mas ten telefon vlastne? Dovoz, ci oficialna kupa?

wolfino | sob zář 13, 2008 5:09 pm

p4ra píše:Si chaoticky. Spravil si restore na povodny firmware cez iTunes a ten si potom jailbrakeol? Moja otazka je teda, mas momentalne v telefone FW 2.1? A odkial mas ten telefon vlastne? Dovoz, ci oficialna kupa?

mám iphone 3g 8g fw 2.0.2 5c1 a mám ofiko z čr od O2

p4ra | sob zář 13, 2008 5:16 pm

Popripade skoc na http://www.iph0ne.sk a stiahni si povodny firmware 2.0.2, kt. tam dal whisky pre originalne kupene telefony na SK a v CZ. Potom si otvor iTunes. Drz shift, klikni na Restore a najdi si ten firmware, kt. stiahnes z tej stranky a aplikuj. Mozno to pomoze.

wolfino | sob zář 13, 2008 5:19 pm

jasně obě dvě metody jsou dobré už jsem o nich uvažoval bud tam přes shit a restore přehrát oficiální fw a nebo jen restore jestly se to nevošéfuje samo ale aby nebyl brick a pokud jo doufám že ten telefon nepujde vůbec abych to mohl uhrát na záruku:)

wolfino | sob zář 13, 2008 5:24 pm

juramac píše:Nespekuluj o zaruce, udelej proste restore a mas vyreseno. Restore ti vymaze sice vse, co tam mas,ale pokud mas v iTunes zalohy z predchozich synchronizaci, tak o nic neprijdes. Restore ti udela telefon do stavu, v jakem jsi ho koupil a jestli ho mas legalne koupeny, tak se nemas ceho bat.

vtom případě moc děkuju jestly to vyjde máš u mě velké díky

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 5:27 pm

A když to nevyjde, tak tě pošle ke všem čertům za to, že ses s ním babral a ztrácel s ním čas.
Moderator fóra
Moderator fóra

wolfino | sob zář 13, 2008 5:33 pm

sry za amaterství ale musim mít 7.7 verzy itunes nebo jen 7.7 na ten návrat?

wolfino | sob zář 13, 2008 5:51 pm

juramac píše:To je uplne jedno. Jestli mas 8, tak to zrestoruj klidne z 8 . Opakuji, pokud mas legalne koupeny zde v CR, tak je odblokovany a po restoru ti bude normalne chodit. Ale take opet opakuji, nedelej zadny break, pokud si to nechces znovu bloknout.

už jsem ten break udělal 2x jako že na ten puvodni jsem se to snažil přehrát ještě jednou vadí to hodně?

a poslední otázka když to vyjde určitě to bude posrané když to budu znova brejkovat?

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 5:51 pm

To juramac velmi OT, ale je to nutné: nováčkem jsem byl, to máš jistě pravdu, kravinu jsem udělal jednou (ani nevím jakou, ale umřel mi iP), restore jsem dělal taky jednou (celkem tři pokusy) a to v době zlaté a vymakané 1.1.4, na kterou jsem se vrátil a dál použil tolik zatracovaný ZiPhone. Před tím mi iP běhal svižně, po restore ještě svižněji a měl jsem ho ve stavu, jak jsem ho koupil. Tím veškerá podobnost s nováčky končí. Všechno jsem zvládnul bez jedinéo dotazu, jen s pomocí již uvedených rad na fóru. Telefon mám od konce května, od začátku července jsem tady registrován. V té době jsem dělal restore a zaregistroval jsem se proto, že z nabídky installeru zmizela česká lokalizace a bylo nutno být zaregistrovaný, aby ji bylo možno získat. To bylo také jediné, o co jsem toto fórum žádal a to přímo po "drsným". Pak jsem se stal přispěvatelem a prezentoval jsem tu své zkušenosti a názory. V minulých dnech jsem byl požádán, abych se stal spolumoderátorem tohoto fóra, což jsem po jistém váhání přijal. Proto se tu teď chovám k nováčkům způsobem, který se jim nezajídá, protože jsem zjistil, že když se chce, tak s pomocí bohatých zkušeností šikovných lidí, kterých je tu bezpočet, a které se tu dají vyHLEDAT, se dá vždycky najít řešení. Toleruji pouze velmi specifické problémy a na ty reaguji, pro žadatele, pozitivně. Toto mé prohlášení by si měl přečíst každý nováček.
Moderator fóra
Moderator fóra

wolfino | sob zář 13, 2008 5:59 pm

Beavers píše:To juramac velmi OT, ale je to nutné: nováčkem jsem byl, to máš jistě pravdu, kravinu jsem udělal jednou (ani nevím jakou, ale umřel mi iP), restore jsem dělal taky jednou (celkem tři pokusy) a to v době zlaté a vymakané 1.1.4, na kterou jsem se vrátil a dál použil tolik zatracovaný ZiPhone. Před tím mi iP běhal svižně, po restore ještě svižněji a měl jsem ho ve stavu, jak jsem ho koupil. Tím veškerá podobnost s nováčky končí. Všechno jsem zvládnul bez jedinéo dotazu, jen s pomocí již uvedených rad na fóru. Telefon mám od konce května, od začátku července jsem tady registrován. V té době jsem dělal restore a zaregistroval jsem se proto, že z nabídky installeru zmizela česká lokalizace a bylo nutno být zaregistrovaný, aby ji bylo možno získat. To bylo také jediné, o co jsem toto fórum žádal a to přímo po "drsným". Pak jsem se stal přispěvatelem a prezentoval jsem tu své zkušenosti a názory. V minulých dnech jsem byl požádán, abych se stal spolumoderátorem tohoto fóra, což jsem po jistém váhání přijal. Proto se tu teď chovám k nováčkům způsobem, který se jim nezajídá, protože jsem zjistil, že když se chce, tak s pomocí bohatých zkušeností šikovných lidí, kterých je tu bezpočet, a které se tu dají vyHLEDAT, se dá vždycky najít řešení. Toleruji pouze velmi specifické problémy a na ty reaguji, pro žadatele, pozitivně. Toto mé prohlášení by si měl přečíst každý nováček.

Sry že jsem tě takhle rozčaroval ale dal jsem za telefon pro mě velké peníze a upsal se na 3 roky smlouvou a ted mi telefon ani nejede a nevim co mám říct rodičům tak se to pokouším napravit a když jsem zjistil že jsem udělal brejk a potom na to další že se to nespraví a nespravilo tak se ted bojim aby když dám restore aby se to neposralo nevim co bych pak dělal ...

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 6:09 pm

Dal jsi za něj tolik peněz a děláš z něho pokusného králíka. Asi, kdybych byl tvým tátou nebo snad dědou, tak bych z tebe moc odvázanej nebyl. Vadilo ti, že to funguje a musel ses do toho hrabat, co? Vím, že je pozdě honit Bycha, ale aspoň máš ponaučení. Já, který si mohu dovolit koupit si takovýto telefon každý měsíc, jsem neměl tolik odvahy se do něho tak brzy podívat a nejprve jsem nasával vědomosti, informace a zkušenosti. Nechť tě tvoje zbrklost příslušně vytrestá a případné ostřejší napomenutí tvých rodičů, posune k vědomí, že se toho máš příště vyvarovat a používat více rozvahu než odvahu.
Moderator fóra
Moderator fóra

wolfino | sob zář 13, 2008 9:14 pm

bohužel při restore se nic nezměnilo furt je to brejknuté a nemám žádný signál mám dát restore + update na 2.1 i když mám 2.0.2 5c1?

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 9:35 pm

Juramac: Edituj si svoje příspěvky do jednoho, když pokračuješ.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv