Beavers | sob zář 13, 2008 5:51 pm
To juramac velmi OT, ale je to nutné: nováčkem jsem byl, to máš jistě pravdu, kravinu jsem udělal jednou (ani nevím jakou, ale umřel mi iP), restore jsem dělal taky jednou (celkem tři pokusy) a to v době zlaté a vymakané 1.1.4, na kterou jsem se vrátil a dál použil tolik zatracovaný ZiPhone. Před tím mi iP běhal svižně, po restore ještě svižněji a měl jsem ho ve stavu, jak jsem ho koupil. Tím veškerá podobnost s nováčky končí. Všechno jsem zvládnul bez jedinéo dotazu, jen s pomocí již uvedených rad na fóru. Telefon mám od konce května, od začátku července jsem tady registrován. V té době jsem dělal restore a zaregistroval jsem se proto, že z nabídky installeru zmizela česká lokalizace a bylo nutno být zaregistrovaný, aby ji bylo možno získat. To bylo také jediné, o co jsem toto fórum žádal a to přímo po "drsným". Pak jsem se stal přispěvatelem a prezentoval jsem tu své zkušenosti a názory. V minulých dnech jsem byl požádán, abych se stal spolumoderátorem tohoto fóra, což jsem po jistém váhání přijal. Proto se tu teď chovám k nováčkům způsobem, který se jim nezajídá, protože jsem zjistil, že když se chce, tak s pomocí bohatých zkušeností šikovných lidí, kterých je tu bezpočet, a které se tu dají vyHLEDAT, se dá vždycky najít řešení. Toleruji pouze velmi specifické problémy a na ty reaguji, pro žadatele, pozitivně. Toto mé prohlášení by si měl přečíst každý nováček.