Pozadie pod sprigboard A-Z

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

William | sob zář 13, 2008 8:06 pm

Pozadie pod sprigboard A-Z

Zdravím. iPhone mám 3 dni ,moc o ňom ešte neviem ale chcel by som si pozadie na springboarde (pod ikonami). Dosť som na fore hladal ale z navodov som to nedokazal pochopit. Chcel by som teda niekoho poprosiť aby mi to vysvetlil A-Z.
Ďakujem

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 8:20 pm

Re: Pozadie pod sprigboard A-Z

Kdes ho koupil, případně FW a jestli je brejknutý. To jsou obvyklé údaje, které musíš uvést. Jinak ti těžko někdo poradí
Moderator fóra
Moderator fóra

William | sob zář 13, 2008 8:22 pm

Kupil som ho v Oragne na Slovensku FW jw 2.0.1 brejknutý nieje.

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 8:28 pm

Takže pozadí si nezměníš.
Moderator fóra
Moderator fóra

LSmeja | sob zář 13, 2008 10:32 pm

A kdyz je brejknuty? Jak na to ?

LSmeja | sob zář 13, 2008 11:13 pm

Jiste, budu hledat dal. Zatim mam jen vykoukany oci. Je toho tady strasne moc. Kdo tady je zde dlouho, tak to ma jednodussi, my novacci si tu cestu zatim musime slozite nachazet.

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 14, 2008 6:44 am

Nemusíte si nic složitě nacházet. Funkce HLEDAT ti odfiltruje všechno kromě toho, co hledáš. A návody jsou taky jasné. Všichni jsme byli nováčci a dělali to taky tak. Žádné výhody nemáme. Stačí jen nebýt pohodlný a líný. Jsou vás tu nováčků desítky nebo i stovky a vyžadujete, aby se vám stále někdo věnoval. Anebo si myslíš, že ty máš nějakou výsadu a bude se každý věnovat jen tobě?
Moderator fóra
Moderator fóra

p4ra | ned zář 14, 2008 7:15 am

Beavers, myslim, ze to pochopil. Nebud uz na vsetkych taky husty. :roll:

Uživatelský avatar Apache23 | ned zář 14, 2008 7:40 am

OT:
p4ra: ono keby bol naozaj husty tak si nedava ani tu namahu aby kazdeho nasmeroval na to tlacitko HLEDAT!!! :wink: Prelistuj si forum len tak namatkovo a myslim ze ak nie sto krat tak ani raz neupozornil pekne novacikov aby uvadzali aky iphone maju, aky maju fw a kde bol iphone zakupeny! Keby si aspon par topicov zo zvedavosti precitali tak by si to urcite vsimli a nemusel by ich beavers stale na to upozornovat! :twisted: ale to je len moj nazor a pardon za OT! :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 14, 2008 7:53 am

p4ra píše:Beavers, myslim, ze to pochopil. Nebud uz na vsetkych taky husty. :roll:

Myslím, že nepochopil, když mi to ještě píše na PM a navíc není sám, kdo se mnou takto komunikuje. A to jak budu usměrňovat některé uživatele, zvláště nováčky, nech, prosím, na mně.
Moderator fóra
Moderator fóra

p4ra | ned zář 14, 2008 7:57 am

Ideme kompletne OT, ale neda mi to. Sam som bol adminom fora, kde bolo viac, ako 10k uzivatelov a vobec nevidim problem v tom, ked niekto napise adminovi, ci moderatorovi sukromnu spravu, kde ziada o pomoc. Od toho ste predsa tu. Viest forum a pomahat ludom. Ja to vidim takto a takto som sa tym aj riadil. Neber to, ze do teba prudim, vobec nie, len sa mi zda, ze vsetci z "vedenia" si davate velky odstup od beznych uzivatelov. Sme tu spolu, aby sme si pomahali a komunikovali, podla mna a nie preto, aby sme si ukazovali, kto je admin, moderator, ci normalny uzivatel. Ale uz aj ja koncim na tuto temu, sme moc OT.

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 14, 2008 8:08 am

To p4ra: Ano, to se ti opravdu jen zdá, že si děláme odstup. Ale je naším posláním usměrňovat a řešit případnou nekázeň tady. Proto se musíme chovat jinak než běžní účastníci. Pokud jde o PM, tak právě v těchto případech na ně odpovídám šířeji a snažím se pomoci, pokud vím, jak. Nasměrování do návodů a doporučení hledání konkrétních hesel je také pomoc. A párkrát jsem se dočkal i nevděku a to, že mnozí ani nepoděkují, je asi normální. Odpovídat celé odpoledne jednomu nechápavci na jeho otázky, když před tím ode mě dostal nejeden podrobný postup, je vyčerpávající a když se na závěr zeptá, jak to tedy má udělat, tak lituji, že jsem s ním hodiny ztrácel čas. Tím tento OffTopic uzavírám a další reakce na PM.
Moderator fóra
Moderator fóra

marian.mk | ned zář 14, 2008 9:58 am

Staci ti v Cydia nainstalovat WinterBoard a tam kliknes na User Wallpaper a mas tapetu 8)

LSmeja | ned zář 14, 2008 1:13 pm

Takze 6 zbytecnych diskuznich prispevku a sedmy vse vyresil ?

brave | ned zář 14, 2008 1:18 pm

Je to tak
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 14, 2008 2:33 pm

OT: Zbytečné příspěvky sem dávají především nováčci místo toho, aby nejprve zkusili samostatně svůj problém najít. Ale proč, že? On nám tu přeci někdo musí poradit a když to neudělá a místo toho nám doporučí nejprve Hledání a Návody, tak tu rozjedeme na téma neochoty a arogance zbytečnou diskusi. Ale o tom zdejší fórum není.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv