Chybné iTunes v telefonu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

M4NIFE5TO | pon zář 15, 2008 3:48 pm

Chybné iTunes v telefonu

Čau, mám ted trošku menší problémy s itunes v telefonu, všechno na phonu funguje perfektně, ale nyní mi to začalo blbnout, a když sem si chtěl vyhledat jeden song jen na puštění upoutávky, ale zkoušel jsem v kompu nějak to přihlašování do itunes abych si stáhnul nějaký volný app, ale nefunguje mi to, a najednou ani v telefonu, když kliknu na nejlepší tak mi to napíše tuto hlášku "the item you ve requested is not available" a ani vyhledávání nefunguje, nevíte co s tím, celkem mi to chybý, občas jsem si rád něco vyhledal ale ted to nejde... Díky

První obrázek: Tady je úplně nějaká jiná první stranka, kde bývaly styly hudby atd..
Druhý obrázek: A druhá fotka je to co mi to píše když chci zvolit položku Nejlepší, a položka hledat nenajde nic, ani tak známou skupinu jako je třeba Depeche Mode, takže neni problém v mém hledání ale v té položce
Host
Host

pacholek | pon zář 15, 2008 6:48 pm

Re: Chybné iTunes v telefonu

to prvni je screen z aplikace appstore tam nenajdes hudbu ale aplikace

M4NIFE5TO | pon zář 15, 2008 9:20 pm

Re: Chybné iTunes v telefonu

No už jsem přešel na fw 2.1 takže ted mi to pro změnu píše že itunes neni v týhle zemi podporován, takže to si toho už tuplem ni nepustim, no co se dá dělat no
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv