Pár otazek k IP .

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

dEaTHMagNetiC | pon zář 15, 2008 10:59 pm

Pár otazek k IP .

Omlouvame se pokud pisu nekam kam nemam ale nenasel jsem zadnou vetev kam by se tento dotaz hodil ,mam zajem si behem par dnu poridit IP od O2 jsem jejich zakaznikem uz nakou dobu bohuzel ale nemam uplne v poradku platebni moralku takze musim platit zalohu .
Proto se chci zeptat kolik cini zaloha na IP 16gb s tarifem IPhone L(neon)
dotovana cena je tusim necelych 6K ,co jsem se ptal na prodejne tak zaloha
na 8gb verzi(dotovana cena se stejnym tarifem je 4000) je 6000 .ALe nevim kolik to dela na tu 16Gb jestli to bude vic ci min .Nekdo mi rikal ze se vzdy doplaci rozdil od 10tisic tak jestli to plati i u 16gb verze ?

A moje druha otazka je jak jste spokojeni s pokrytim O2 hotspotu a 3G site v Praze ?jestli mate praticky vsude pristup k siti ?

Predem dekuju na zodpovezene otazky .

pacholek | pon zář 15, 2008 11:13 pm

Re: Pár otazek k IP .

v praze s 3G orpavdu problem neni... a s prvni otazkou jako sorry ale co to po NAS chces? za tebe mame prolejzat o2 stranky nebo to pro tebe zjistovat na *11 ?? zavolej si operatorovi..mas to zadarmo a on je u zdroje

dEaTHMagNetiC | pon zář 15, 2008 11:24 pm

jen sem chtel vedet jestli to s tim ma nekdo zkusenosti kupovat to s tou zalohou je mi mnohem prijemnejsi se to dozvedet od lidi co o tom neco vedi nez se ptat naky kravy na o2 lince ktera mi tvrdi ze iphone 3G ma pamet 3gb nebot to ma v nazvu :lol:
kazdopadne diky za odpoved na druhou otazku :wink:
zitra si skocim po praci zeptat nekam do prodejny

Saddako | pon zář 15, 2008 11:39 pm

Kamarad platil na 8GB verzi u O2 kauci 10k.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

Julek | úte zář 16, 2008 7:50 am

dEaTHMagNetiC píše:nemam uplne v poradku platebni moralku takze musim platit zalohu .

není nic jednoduššího než se stát normálním zákazníkem a platit ze odebrané služby včas :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

dEaTHMagNetiC | úte zář 16, 2008 8:20 am

Saddako píše:Kamarad platil na 8GB verzi u O2 kauci 10k.

jo to je kdyz si IP beres za korunu

Julek píše:není nic jednoduššího než se stát normálním zákazníkem a platit ze odebrané služby včas :)

bohuzel jsem zapometlivym clovekem ,musim si zaridit aby to slo z uctu a ne pres blbou slozenku

Uživatelský avatar vbruno | úte zář 16, 2008 8:22 am

Ja jsem kupoval iPhone 16 GB pri tarifu Neon M za 8 tis a zalohu platil 4 tis. Vubec nevim, podle jakeho klice se ty zalohy stanovuji.

Jinak neni preci nic spatneho se ptat na veci, ktery treba v mym pripade nevedela prodavacka jeste den pred zacatkem prodeje :?

3G sit v Praze je v pohode, ale urcite se nejedna o nejaky Mbity/s, 300 kilova stranka se mi nacita treba 10 sekund. Ale zase treba u me v praci v budove ji "nechytnu".

Co se tyka o2 Wi-fi hot spotu, tak kdyz pominu ze mi doted (mesic) nebylo o2 schopne poslat moje prihlasovaci heslo jsou ty hot-spoty pro me celkem nepouzitelne. Vyskytuji se bud primo v prodejne nebo v o2 kavarnach, kde jsem jeste nebyl. Kazdopadne platim za to, tak to chci mit funkcni. :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

dEaTHMagNetiC | úte zář 16, 2008 8:38 am

Diky za odpovedi.
Co sem to tak pochopil tak ta zaloha je vzdy rozdil mezi dotovanou a nedotovanou cenou. Takze u 8Gb verze je vzdy odecet od 10000 a u 16Gb to bude asi 12K.

Julek | úte zář 16, 2008 9:11 am

dEaTHMagNetiC píše:bohuzel jsem zapometlivym clovekem ,musim si zaridit aby to slo z uctu a ne pres blbou slozenku

pár kliknutí v internetové bance a máš klid

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar vbruno | úte zář 16, 2008 9:39 am

Musim se pana trochu zastat.. ja mel treba hrozne problemy s rozbehnutim inkasa pro druhy VF ucet co jsem mel. Vubec se to nepovedlo ani operatorovi. Mel jsem odepis, kde se mi strhavalo 12 kc mesicne a az po dovrseni castky 120kc se o vyuctovava.. Samozrejme jsem zapomnel, ze mi az volali z VF a chteli me servat co si to dovoluju. A ze pokud si zaridim inkaso, odpusti mi pokutu. Ja je nato serval taky, ze inkaso u nich nejde zaridit a frk a inkaso najednou slo :-) Inkaso je nejlepsi zpusob, platit pres bankomat, tak budu asi taky zlobivy zakaznik
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

dEaTHMagNetiC | úte zář 16, 2008 9:48 pm

Tak jsem se dnes byl zeptat v O2 a je to tak ze se odecita rozdil od nedotovane ceny od dotovane tzn.-verze 8GB-10K a 16GB-12K od toho si odectete cenu dotovaneho telefonu to je ta zaloha.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv