Už jsem neštastnej a prosím o pomoc. Pročetl jsem tu skoro celé forum ale už se v tom úplně ztrácím.. Měl jsem funkční fw 2.0. a pomocí shift+restore chtěl dát 2.1. Ovšem měl jsem jen možnost emergency call ale signal Vodafone jsem měl. Tak jsem stáhnul orig. fw 2.0 , přes winpwn mi to napsalo itunes pwned ale po nahrání zpět fw 2.0 mám opět jen emergency call. jsem už fakt hotovej , už to dělám dva dny ale asi jsem se už úplně ztratil. Děkuji za pomoc. Jinak mám iPhone 2G
pouzij tento navod, na FW 2.1 je pouze jailbreak ale ne unlock
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
masklin: dekuju za ochotu ale jsem na tom pořád stejně. Nahrál jsem tam přes shift+restore zmíněný fw ale mám na ip pouze logo itunes a kablik a nozno jen emergency call. jsem už vyřízenej
Ahoj navrhujem Downgrade na 1.1.4 a potom len restore cez iTunes s upravenym fw napr. od whisky-ho alebo ls8. Pri zapnutom iP stlacit Shift + Restore vybrat upaveny fw a pockat.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse