stim placenim by mě to taky zajímalo jak to je. jsem registrovaný na itunes jen pod nickem, adresa je Ford v Detroitu a skusil jsem stahnout zatim nejaky free app a prisla mi hned na mail faktura na 0dolaru. zajimalo by mě kdyz bych stahnul neco placeneho tak kde to budu platit? Mam kartu VISA od ČSOB a internetbanking. kamarad říká že platby do zahraničí normálně přes ibanking nejdou, tak fakt nevim. Navic pokud mam registrovanou fiktivní adresu tak jak by to po mě mohli vymáhat? Prosím napište jak to funguje. Možná se to tu řešilo ale prostě jsem to nenašel. Chápu, že se to tu snažíte držet ať se tu věci neopakujou, ale zas na druhou stranu každej nemá čas hledat hodiny odpověď a navíc je určitě spousta lidí, kteří rádi poraděj ikdyž to tu už bylo. Taky když to tu bude víckrát tak se to alespoň pak snáš najde přes "hledej".
Na každym jinym fóru to tak alespoň funguje. A lidi se na totéž ptají kolikrát jinou frází, která se zrovna na těch vyřešených příspěvcích nepoužila. Takže prakticky to může jen zvednout návštěvnost, protože tady najde víc lidí odpověď na to co chce a to bez zbytečného zdlouhavého hledání.
V poslední řadě si autoři stránek ušetří práci s nekonečnym promázáváním a napomínáním....
Jinak tohle je skvělí web, najde se tu spousta odpovědí, ale někdy to je opravdu zdlouhavé....