Nemate take nekdo problem s hlaskou "low memory.." v programu MobileFinder? Mozna jsem nainvni, ale u placene aplikace bych uz ocekaval nejaky standard co se tyka stability. Stejny soubor mi jednou napise low memory a jednou otevrit jde. Diky.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
No na strankach vyvojaru jsem se docetl, ze je to znamy problem a ze to neni chyba iphone ale aplikace. Takze bude chybka tam. Ono to prave moc nepomaha, kdyz je telefon "cisty". Dokonce jim to obcas tu hlasku pise i u jimi prilezenych sample souboru
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Cenu nevym ale inak ano funkcne je to uplne to iste! Otvoris prehliadac a drag and copy to prenesies do iphounu a naopak! Stym ze iphonom podporovane subory si mozes priamo vtejto app prehliadat ako filmy,hudba,texty!
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Tak to je to same. Asi to nemas koupene, ze nevis cenu, co? No MobileFinder stoji 1,59 euro a Datacase cca 5,5 euro. Takze rozdil v cene je 4 eura. A MobileFinder se porad vyviji a pry se to resi, tak si spis pockam. No diky za reakce.