WINTERBOARD-jak s ním zacházet

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Bobr | ned zář 21, 2008 12:37 pm

WINTERBOARD-jak s ním zacházet

Ahoj lidi,
předem se omlouvám,pokud tady podobný topic už existuje,ale já jsem žádný takový nenašel.
Vlastním iphone 1.generace firmware 2.0.1 a chtěl bych si na něm nastavit vlastní schéma.Strávil jsem asi 2hodiny hledáním na netu jak na to.Našel jsem jen to,že aplikace summerboard už neexistuje,ale nahradila ji aplikace winterboard.Tu jsem si naistaloval,ale nevím,jak s ní zacházet.Můžete mi poradit?Nevím jestli je to správně,ale ať kliknu na jakoukoliv záložku,tak se jen zaškrtne nebo odškrtne.
Ještě se mi podařilo zjistit,že pokud bych měl jailbrake phone,tak si můžu schémata vytvářet a nahrávat vlastní.Kopírují se do adresáře root/var/stash/Themes?Když si chci nějaké vytvořit,tak si musím vytvořit složku(s názvem schématu),do ní nahrát obrázek s názvem dock.png a wallpaper.png a ještě vytvořit podsložku icons a stáhnout(nebo vytvořit vlastní) z internetu?Poté je nejspíš ještě musím přejmenovat podle návodu,který se nachází na tomto foru.
Předem děkuji za odpovědi.

pacholek | ned zář 21, 2008 12:53 pm

Re: WINTERBOARD-jak s ním zacházet

chapu to tak ze nemas jailbreak ale mas cydii a installer v iphonu ? :)

myschoo | ned zář 21, 2008 1:05 pm

tiez som to nejak nepobral

ale v skratke
1. Nainstaluj Winterboard s Cydie
2. Nainstaluj temu s CYdie
3. Aktivuj temu v Winterboard

a temy sa daju instalovat aj manualne cez ssh do:
Library/Themes/Nazov_temy/ <-- obsah temy

Uživatelský avatar Carabei | pon zář 22, 2008 8:54 am

a zkousel si potom zaskrtavani a odskrtavani home button? proste si zaskrtnes co chces a pak homebuttonem to potvrdis a zrestartuje se springboard. mno a tech tematek na cydii je snad dostatek:-)
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | úte zář 23, 2008 7:49 am

nikto nepozoruje s winterboardom nejake problemy?

(niezeby som o tom cosi pocul - iba som sa s mojim telefonom vyhybal summerboardu po cely cas a teraz ked mam 2.1, tak je tu zrazu winterboard)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar masklin | úte zář 23, 2008 7:53 am

Mel jsem driv letniprkno a ted mam zimni prkno na FW 2.1 a beha skvele. Jen clovek nesmi pri vyberu jineho themu zapomenout vypnout ten predchozi.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

myschoo | úte zář 23, 2008 2:28 pm

WinterBoard funguje skvele... samozrejme clovek ho musi pouzivat trosku logicky a neaktivovat viac tem naraz a pod. :mrgreen:

Diablo | úte zář 23, 2008 5:36 pm

Winterboard je zcela bezpecny a funguje na podobnem zpusobu jako Summerboard , tzn ze neprepisuje zadne soubory v systemu,

Citace z clanku http://www.saurik.com/id/9 (Oficialni Web tvurce Winterboardu , Cydia atd . , "Jay Freeman" )

without having to actually muck around on disk and swap out the .png files. This, in turn, makes it incredibly safe: you don't have to worry that the guy packaging the theme managed to think through backups correctly (or that the people who wrote the package mangager didn't think through package conflicts... I'm looking at you Installer...): the theme sits entirely self contained in its own folder.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv