predne musim rict, ze iPhone mam uz skoro od pocatku jeho veku a videl jsem tyto stranky kdyz meli snad 15 uzivatelu a jsem prijemne prekvapen jak se to tu rozrostlo a ze ceska iPhone komunita nezahali

Ale k problemu, pred dvemi mesici mi zacal lehce blbnout iPhone - konkretne wifi, jelikoz jsem za tyden odjizdel do zahranici, moc jsem to neresil (1.1.4 jsem mel nainstalenou od doby kdy vysel JB a unlock) udelal restore pres iLiberty JB+UN (nutno rict, ze pred tim jsem to delal pres ziphone) a telefon jakztakz fungoval. Ale v zahranici jsem cas od casu zkusil wifi a nejdriv se nechtel pripojovat (unable to join network) a pak se zacal po najeti na seznam i restartovat. No doslo to tak daleko, ze telefon zamrz na uvodni obrazovce a neslo s nim nic delat (klidne si nechal libit i 6-7 tvrdejch restartu), po reset all settings se zase probudil (ale wifi uz nesla, bud je sedive no wifi nebo nic nenajde). Nevenoval jsem tomu pozornost a rikal jsem si, ze cista instalace FW 2.x to narovna. Vcera se vratim z cest a nenarovnala... Zkousel jsem snad vse co jsem nasel, kompletni smazani, DW na 1.1.4 a tam pustit swifi (pise nothing to fix) a proste nic nepomaha.
Proto bych se chtel zeptat (pokud nekdo nema nejaky super postup co s tim:), existuje v CR neco jako opravna na iPhone, kde by byly schopni vymenit tu wifi cast? Cetl jsem, ze v USA to neni problem.
Diky za rady,