Zdravím,
psal jsem v pátek a v sobotu o problémech s odblokováním iPhone 2G 16Gb od známého, který ho totálně odrovnal, ale sam nevedel jak a co tam nahrál! Neslo tam nahrat vubec nic, zkusil jsem to asi 50x na ruzných pocitacich a ruznými zpusoby. Opravdu jsem vyzkousel vše!! Nejsem zacatecnik, podotykam, ale z tohoto iPhone me uz tekly nervy. Dnes se mi podarilo tam nahrat FW 2.0.2 a udelat na nej Quick 2.1 ale bez Unlock - protoze kdyz jsem tam zaskrtnul Unlock, tak se mi to pak zastavilo a zablokovalo na nastaveni BootNeuteru!!! Takze znova, tentokrat bez Unlock a mam "Funkcni" iPhnone. Ale:
- nastaveni wifi - šedé poličko - nereaguje
- nastavení Bluetooth - šedé políčko - nereaguje
- samozřejme neni unlock Simkarty
- samozřejmě Cydia ani Installer nefunguje
- IMEI - NIC
- ICCID - NIC
- nejde zvuk - nastavení vše funguje, ale nastaveni zvuku - nic neslyším!!
Jeste jedna poznamka - prvni co bylo, tak mi donesl iPhona s tím, že ho pujcil kamosovi - a tam uz tehdy nebylo nikde v nastaveni ani zmínka o wifi!! Proste nastavení wifi odrovnali - neobjevovalo se tam! No a pak asi udelali Restore...... a neco, co sami nevedi! Mozna je to voditko, jak se zpatky dostat k wifi!
Poradí mi někdo zkušený? Znovu podotýkám - jedna se o iPhone 2G 16Gb, ted je tam FW 2.0.2, nejedna se o meho co mam v podpisu, ten funguje suprove, protoze do nej nerypu. Děkuji
Edit o 1 hod později:
Takže podařilo se mi vse jak jsem popisoval stejne jako na Firmware 2.1 se všemi neduhy!! A dostanu se do strev iPhona přes TotalComander - viz přiloha! Napadlo me teda - nejde na odblokovani BootNeuter dat "Natvrdo" pres TotalComander? a co ta Wifi? Nešla by opravit taky přes něj? A co IMEI?? Určitě to bude inspirujicí i pro ostatní, kterí do toho rvou já nevím co!! Děkuji! atyp
Edit:
Takže za pomocí Drsného jsem mu to už zprovoznil, ma tam tedy 2.1 FW - vše funkční kromě Wifi a Bluetooth - obe kolonky v nastavení jsou "šedé" tzn, ze nereaguji na dotyk, jako by byly vypnuté! S tímto bych potreboval jeste pomoct a pak uz je to vse! Dekuji, atyp
A moc děkuji Drsnému, Beavers a ostatním za pomoc!! Jak me to trosku vyjde, dam popis jak z toho ven, kdyby se Vám neco podobnýho stalo!