RESTORE, nahrani backupu ?? problem s datama

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

madaros | pon zář 22, 2008 4:15 pm

RESTORE, nahrani backupu ?? problem s datama

Tak se mi dneska rano podařilo nějak zablokovat tel,tak,že při nasinstalování app a restartu najel jen na jablíčko a nedostal se do SB.. :( takže sem šel do DFU,restoroval FW (2.0.2) a potom QuickPWN.. vse probehlo v pohode..

nastesti sem vcera delal BackUp, ale problém je ten ze kdyz dam "RESTORE from BackUP" v iTunes 8 tak mi to probehne,nahrajou se mi tam ale jen apps.. Jediny co z ty zalohy chci sou SMSky !! ostatni veci mi sou ukradeny,nebo je mam zalohovany.. záloha má 580MB a je tam 4000 souborů s priponou *.mdbackup.. FW jsem dal stejnej jako sem mel,protoze sem cetl ze byly problemy pri nahrání backupu na 2.1,ale i tak se mi vyskytla tahle neprijemnost.. :(

udelal sem to spravne a restore z Backupu jsem udelal az po JB telefonu ? zálohu jsem těd nahrával poprvé,tak nevim jestli jsem to udělal správně.. a jeste jedna vec, nahravani toho backupu do telefonu trvalo pres 2 hodiny..

někdo nějakou radu,návrh, řešení ?? :?

Julek | pon zář 22, 2008 5:08 pm

Re: RESTORE, nahrani backupu ?? problem s datama

nevím kam se ukládají sms a v jakém formátu, pokud by mi to nešlo ja píšeš ty znovu bych restoroval... nepotřebuji mít sms v archivu takže bych se potom na to vykašlal, pokud by se mi to nepovedlo po druhé...

k tomu času 2.1 fw by měl mít opravenou délku obnovení dat ze zálohy, pokud nemáš moc velké aplikace je to přinejmenším podivné že to trvá tak dlouho...

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv