[1.1.2 OTB] Zmilzelá čeština z International menu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar sergi | čtv led 03, 2008 8:21 pm

[1.1.2 OTB] Zmilzelá čeština z International menu

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak dostat nazpět do International menu Czech regional format.. Byl tam..nevím, jak se tam dostal..:-) ale byl tam... Pak jsem tam vyzkoušel, kvůli kalendáři, nastavit UK Kingdom.. Nakonec jsem to ale chtěl vrátit nazpět, protože mi pak Google nabízí místo hledat v CZ stránkách (jako lokální jazyk) hledat v UK..což je dost naho...
Nevíte někdo, jak to vrátit nazpět? A neraďte mi prosím Restore :) Ten kvůli tomu dělat nechci..

Vím, že se to tady už řešilo, ale pro firmware 1.1.1..ne pro 1.1.2, kde je asi repair proces jiný :)
Host
Host

Julek | pát led 04, 2008 9:11 am

Co zkusit znovu nainstalovat iWord ?

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar sergi | pát led 04, 2008 10:18 am

No já tam ten iWord vubec nainstalovenej nemam.. Pac jsem myslel, ze je to jen na ta predcisli..pokud mi to tam zase vrati CZech regional format, tak to ale promptne nainstaluju :)
Host
Host

Uživatelský avatar sergi | pát led 04, 2008 7:14 pm

No tak tim iWorldem to bohuzel neni... 1) Jsem ho tam ani nemel nainstalovanej 2) Ted jsem ho tam nainstaloval, nastavil CZ a cesky regionalni format se nenavratil..
dost me to stve, protoze sekundarni hledani na googlu mi ted hleda v united kingdom namisto ceskych stranek :(((
Poradte prosim nekdo.. Kdyby mi to melo nastalo hledat v UK, tak to bych radeji pred ocekavanym unlockem jednajednadvojky iFouna restornul.. Pac je to fakt dost opruz.. Za ten kalendar s pondelim na zacatku to rozhodne nestalo... :(

4.4.08 Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv