ukladani internetovych stranek v off.

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Stanlly | pát led 04, 2008 11:29 pm

ukladani internetovych stranek v off.

ahoj chci se zeptat jestli je primo v telefonu umozneno ukladani stranek v off rezimu napr. nastahuju stranky do offu doma a v praci si je prohlidnu protoze tam neni moznost pripojeni nebo jestli je programek ktery by to umoznil :idea:

Pupca | sob led 05, 2008 1:26 am

ty jo a nechtel bys uz trosku moc ? a co je na tom si koupit od t mobilu neomezeny internet za kilo ???
Host
Host

Stanlly | sob led 05, 2008 1:47 am

Pupca píše:ty jo a nechtel bys uz trosku moc ? a co je na tom si koupit od t mobilu neomezeny internet za kilo ???

ano to je velmi dobra odpoved ale ma jen dve male vady .... no nechme RED DWARFA ale ja neziju v CR a tudiz je mi ten balicek sluzeb k nicemu no pda ma moznost ukladani off stranek v cem je rozdil? myslim co podporuje to ukladani?

Julek | sob led 05, 2008 5:18 pm

Osobně mám přístup k internetu 24/7 takže to neřeším ale o podobné aplikaci jsem neslyšel. Uživatel v USA toto nemá zapotřebí protože je online také pořád, takže je na nás evropanech aby někdo takovou aplikaci sesmolil :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar drsny | sob led 05, 2008 8:29 pm

jsem take online porad, ale vim, ze toto umi program wget. na iphone jsem to nezkousel, ale v linuxu to umi, takze predpokladam, ze to bude umet i v iphone, ktery ma nainstalovan bsd subsystem. bohuzel nevim z jakeho je to repository, mam jich v installeru opravdu moc, ale teoreticky by to mohlo byt
Kód: Vybrat vše
http://hpcgi3.nifty.com/moyashi/ipodtouch/repository.cgi
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Gounes | ned led 06, 2008 12:37 pm

Bohuzel USA je v tarifech asi o 10 svetelnych let dale nez naze zeme takze SODOMA GOMORA kelisova :cry:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | ned led 06, 2008 1:40 pm

mne by stacilo vediet, ci safari zvladne otvorit lokalne ulozene html stranky. o com ale pochybujem a zrejme jedinou moznostou je spustit na nom lokalny webserver.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar drsny | ned led 06, 2008 3:21 pm

jelikoz pri pokusu o otevreni lokalniho souboru vyhodi safari v iphone hlasku "safari can't open the page because it is a local file", rekl bych, ze to neumi a budes tam muset spustit nejaky webserver

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv