Prosim pomoc! Pokaslal som unlock!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

gogola | pát říj 03, 2008 3:43 pm

Prosim pomoc! Pokaslal som unlock!

Neviem ktory dobrak mi vymazal post ... ale fakt diky, este ze som to mal ulozene ... prosim, ved normalne ziadam o pomoc, lebo som zufaly ... fakt dik za to ze sa aj vy snazite a usilovne ste mi to vymazali ... :cry:

Tak este raz:

Nazdar, tak dnes mi dosiel iPhone z USA a tak som si ho chcel unblocknut cez ZiPhone ... no nevedno kde som to posral asi ... teraz sa stale tvari ze je pripojeny na iTunes, samozrejme aj ked je na kilometre daleko od najblizsieho kablu, ktorym by to slo ... a aj ked sa mi ho podari dat do restore modu, tak cez iTunes chcem nahodit FW 1.1.1.14 ci kolko jednotiek tam je ... chapeme sa dufam ... no a pise mi chybu bud 1600 alebo 20 ... hm ... tak neviem ci som poslal 8 litrov kade lahsie, alebo sa to da riesit ... este napisem ze teraz mi ho PC stale najde ked ho pripojim ... aj iTunes ale ten ZiPhone nie ...

dufam ze sa co najskor dakto ozve co vie ako na to ... najlepsie keby ste mi napisali na icq co najskor, aby som prebral pripadne dalsie problemy ... lebo som sa tesil jak male decko a toto ... hm ... nic prijemne no :roll: :roll:

scorpi | pát říj 03, 2008 3:53 pm

Re: Prosim pomoc! Pokaslal som unlock!

Možná ti to někdo z moderátorů smázl proto, že tvůj problém je tady již mnohokrát řešen. Takže hledej.

zamykám
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv