Internet u T-mobile? poradte

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sverki | sob říj 04, 2008 1:58 am

Internet u T-mobile? poradte

zdravim.) Chtel bych se zeptat jestli je tady nekdo kdo ma aktivovanej nejakej internetovej tarif u t-mobile. potreboval bych poradit co si mam zřídit. buhuzel nemam porad pristup na wifi...a iphone bez internetu me zabíji. Diky moc

vraba | sob říj 04, 2008 7:12 am

Re: Internet u T-mobile? poradte

mam ten tarif mail+&surf+ za tech 99 + dan. ptal jsem se pri koupi, co si mam poridit za tarif, takze tam mi bylo receno ze s timhle tarifem muzu na internet a na email, stahovat pocasi apod.
pak mi prisla odpoved, kdyz jsem se ptal na jejich emailu:
Stahovani pocasi, zprav nebo aplikaci by v kombinaci se sluzbou Surf+ bylo zpoplatneno
tak jsem jim jeste pro jistotu teda volal, co je fakt pravda, a tam me typek ujistil, ze pocasi, burza a i mapy jsou v ramci tohodle tarifu toho plus (omezeni je max 100 mega stazenych za mesic), ale ze oni nemuzou zarucit, ze v budoucnu tyhle sluzby nezmeni port, takze pak by mohly byt zpoplatneny. tak se ho ptam jak to zjistim, jestli o tom bude nekdo informovat a on mi rekl, ze to zjistim az z vyuctovani...
takze jestli chces fakt internet poradnej s jistotou tak bez asi do toho za tech 400 nebo tak nejak, ale me to prislo proste zbytecne moc, na email a internet (i to pocasi a ostatni veci na tom stahuju) mi to staci... doma jsem na wifi, a wifi bodu uz je taky dost... takze asi tak :)

kenny | sob říj 04, 2008 8:29 am

Tarif Surf&Mail+ je uplne jiny nez Surf+.. Já mam Surf&Mail+, wifi doma a kdyz jsem nekde mimo, tak docela castokoukam na net, mam prosurfovanych cca 85mega a dalsi uctovaci obdobi mi zacina za 2 dny.. tak to vidim, ze akorat tech 100mega mi na mesic vyjde a kdyz ne, tak mi akorat priskrti rychlost... Jinak do tech dat se nepocita ICQ, takza AIM nebo neco takoveho nepouzivam a pouzivam webove meebo.com. Pocitaji se tam akorat nektere porty, ale koukal jsem na net na vyuctovani a nemam tam zadnou navic platbu, takze to vidim tak, ze vetsina aplikaci bezi na tech povolenych portech...

Ondras_CZ | sob říj 04, 2008 9:54 am

takze tento tarif Surf&Mail+ mohu normalne vyzit na iphone 2G?

kenny | sob říj 04, 2008 12:54 pm

Proc bys nemohl.. je to proste internetovy tarif do mobilu. Muzes si ho dat i klidne do Nokie... ---> http://www.t-mobile.cz

sverki | sob říj 04, 2008 6:40 pm

jojo diky moc. Tarif Surf&Mail+ mi asi bude stacit. Dá se nejak kontrolovat počet tech stazenych dat?

Ondras_CZ | sob říj 04, 2008 8:04 pm

a kdyz prosurfuju tech 100mb, tak mi pak akorat snizi rychlost, nebo budu za kazdy dalsi megabyt platit?

kenny | sob říj 04, 2008 9:45 pm

Da se to zjistit bud v telefonu (cca) a nebo na strankach T-mobile... a po 100MB kdyz precerpas, tak ti akorat zpomali rychlost, neplatis navic

nene | stř říj 08, 2008 8:44 am

Asi bych se měla jít léčit, ale ani po půlhodině prohrabování se na Tmobilích stránkách jsem nenašla nic kloudného k Surf - tarifům. Šla jsem na to přes tarify i přes iPhone, přes e-shop i vyhledávač. Ten mi nabídl jen PDFka a jinak nic. Já mám se stránkama Tmobilu problém v podstatě vždycky, ale ten přičítám svojí neschopnosti pochopit a orientovat se v jejich jinotajích, ale tentokrát mě dostali. Mohl byste mi někdo poslat přesný odkaz na tarify vhodné k iPhounu od Tmobile? Díky :oops:

nene | čtv říj 09, 2008 5:12 pm

Díky moc za ochotu, zase jsem o kousek chytřejší, tohle bych snad nikdy nenašla.... :roll: :oops: :oops:

Uživatelský avatar Domingo | pát říj 17, 2008 3:07 pm

já mám EDGE od t-mobile..platím 400kč měsíčně a net je rychlej a můžu stahovat neomezeně, ale 400kč je dost :(
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

vraba | pát říj 17, 2008 3:17 pm

jj tech 400 mi taky prislo dost.. tak jsem vzal jenom to za 99+dan... wifi mam doma, a na obcasny kouknuti na net a mail mi to za tu stovku zatim staci.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv