tovarni nastaveni

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Shaquille | sob říj 04, 2008 6:03 pm

tovarni nastaveni

Zdravim,

mam ofiko 3G iPhone od o2 verze frm 2.1 - jailbreak iphone 3G pomocí Quickpwn (Windows).
mam v nem doinstalovanou cestinu a nejake aplikace.

Chtel jsem se zeptat na 2 otazky:
1, jak provedu uplny restore telefonu do tovarniho nastaveni zaloha kontaktu, MP3 ani aplikaci neni dulezita. Zda to jde pomoci restore nebo shift restore primo v itunes. A pokud ano, jaky firmware pouzit.

2, jestli je mozne udelat jailbreak iphone 3G pomocí Quickpwn (Windows) s jiz upravenym firmawerem CZSK.2.21.N.ipsw od whisky96. Pokud ano, kde ho mam v navodu vlozit:
"2.Krok
:!: pozn. V tomto kroku se provadí restore na FW2.1 pokud ho jeste nemate.Ja jsem ho uz mel a tento krok jsem vynechal,kazdopadne je lepsi ho provest. :!: "
ja udelal (to byl telefon s firmwarem 2.1 bez jailbreaku) restore bez shiftu a pote pokracoval v bodu 2 a udelal restore znovu s shiftem a vybral jsem firmawre iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw
pote jsem v bode 6 opet vybral tento frm iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw.

Kdybych chtel instalovat pomocí Quickpwn rovnou CZSK.2.21.N.ipsw. Jak mam postupovat. iPhone je s firmawarem 2.1 v tovarnim nastaveni. Mam pouzit CZSK.2.21.N.ipsw jak v bode 2, tak v bodu 6 nebo jen v jednom z nich?

Diky

Paly | ned říj 05, 2008 12:23 am

Re: tovarni nastaveni

Ano da sa dat iPhone do tovarneho stavu.

Staci iPhone pripojit k iTunes a stalcit restore. Nic viac, nic menej. Do iPhone sa Ti nahra original fw zo stranok apple a tym padom budes mat iPhone ako pri kpe.

S tym Tvojim druhym bodom to mas nejake zamotane.
Jednoducho staci sa drzat navodu zo stranky http://www.iph0ne.sk a vsetko bude v pohode. To co je tam napisane je pravda, treba sa toho drzat. Autor vie o com pise.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Shaquille | ned říj 05, 2008 12:49 am

jasne, chapu. Takze pokud dam shift + restore a vyberu iPhone1,2_2.1_5F136_Restore tak ho nebudu muset znovu stahovat, ale nainstaluje se mi z hdd?

K druhemu bodu. Tento navod viewtopic.php?f=13&t=8963 mi prisel jednodussi, navic uz jsem podle nej jailbreaknul svuj iPhone. Ted vsak chci jailbreaknout iPhone kamarada a on tam chce cestinu. Pouzit znamy navod spolecne s tim, abych pak nemusel instalovat CZ zvlast mi prislo jednodussi.

Uživatelský avatar Domy007 | ned říj 05, 2008 7:16 am

Není whiskyho návod je daleko lepší.. Nechci upírat uživatele, který ho psal, ale podle mě je to daleko lepší a jestli chceš pro toho kámoše češtinu, tak si tím i ulechčíš práci
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned říj 05, 2008 10:03 am

Na tovární nastavení a uvedení iPhone do stavu po rozbalení je samo nejlepší RESTORE,nicméně v menu je také možnost RESET obnovit vše/EraseAll což smaže všechna uivatelská data a vyresetuje všechna nastavení,trvá to asi hodinu a paměť iPhone se nejspíš kompletně zformátuje.Potom až to skončí je iP třeba znovu aktivovat...nechci se mýlit ale mám pocit že je to stejné jako restore přes iTunes,ví někdo zda je to skutečně tak?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Julek | ned říj 05, 2008 11:40 am

rozdíl jsi vlastně popsal, reset je dobrý pokud nemáš poškozený FW a iPhone je normálně použitelný... restore je "lék" pokud telefon zdechne

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Shaquille | ned říj 05, 2008 3:29 pm

diky vsem za info

jem jeste upozornim, ze CZSK.2.21.N.ipsw je nutno stahovat z mirroru. Pod CZSK.2.21.N.ipsw je CZSK.2.21.N.zip, ktery neobsahuje zadny soubor s priponou *.ipsw

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob říj 11, 2008 8:30 am

Julek
Já také děkuji za odpověd a trpělivost se mnou :P :wink:
Ten reset tedy udělá to samé jako restore...počítám že ano když je pak telefon třeba znovu aktivovat.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

pacholek | sob říj 11, 2008 2:54 pm

neudela,(prirovnam k windows) reset ti smaze uzivatelsky ucet, programy, nastaveni ruznych zarizeni a vsechny ovladace vrati do puvodniho stavu

restore preinstaluje cely operacni system takze taktez o vse prijdes

restore udelas jen pres iTunes a je "hlubsi" nez reset ;)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv