Ako ozivit povodne 1.1.4 do funkcneho stavu (unlock)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

darkendvs | úte říj 07, 2008 4:26 pm

Ako ozivit povodne 1.1.4 do funkcneho stavu (unlock)

No zkousel jsem uz par veci tady podle nekterych navodu a porad se mi nedari odblokovat iphone 2G...porad tam mam itunes + cabel...a kdyz dam recovery tak se mi ukaze to same ale je zamknuty...kdyz ho chci pres ziphone odemknout atd tak mi to zamrzne kdyz se to chce dostat do recovery modu...pak jsem to zkousel pres quickpwn a kdyz tam dam fw2.1 tak se tam vsechno nacte ale porad mi problikava a toci se tam kolecko...delalo to celou noc a potom kdyz jsem ho vypl a zapnul tak se mi tam ukazal panacek a nejaky rusky popis.. :?: potreboval bych s tim pomoct...jak nahrat fw2.1 a aby nebyl zablokovany...predim jsem mel 1.1.4 a vsechno mi slo s vodafone kartou...
Naposledy upravil darkendvs dne úte říj 07, 2008 5:05 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar dodo_mt | úte říj 07, 2008 4:27 pm

Re: Pomoc

OT: :shock: :shock: :shock:

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

pe.kova | úte říj 07, 2008 4:38 pm

své otázky napiš sem. větší šance odpovědi.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Uživatelský avatar rony | úte říj 07, 2008 4:39 pm

tak skoc do baru za takymi chlapmi, co ti pichnu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Apache23 | úte říj 07, 2008 4:51 pm

OT: čo sa to zas deje dnes? To už je tretí topic podobného charakteru! :evil:

EDIT: beriem speť....takto by to nakoniec malo vyzerať! Gratulujem! :wink:
Naposledy upravil Apache23 dne stř říj 08, 2008 10:15 am, celkově upraveno 1
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Uživatelský avatar rony | úte říj 07, 2008 7:45 pm

darkendvs píše:delalo to celou noc

myslim, ze vsetky tie programy vyslovne pisu, ze to, co budu robit potrva par minut :)

rada pre teba:

1. stiahni si tu z fora upraveny fw s predinstalovanym CZ/SK, Cydia atd. najlepsie 2.1 verziu

2. iTunes, shift a klik na restore, najdi ten stiahnuty fw

3. cakaj, co to urobi, natlaci to tam fw, to moze trvat 10-20 minut, potom sa restartuje iphone (uplne sam) a mozno este raz a nakoniec nastartuje iphone a uz bude ok

DOHLADAJ si prosim ta kompletnejsi navod tu na fore existuje. A neskusaj sosat nove a nove unlock programy kdekade po inete a sustred sa. Problem je v tvojej hlave nie v tom, kolko si toho z inetu nasosal a kolko tlacitok poklikal.

keby si nebol lemra, tak do minuty sa doklikas na tomto fore k tomuto navodu http://iph0ne.sk/iph0ne.sk/navodPC.html

skor ako s nim zacnes skus od zaciatku prebehnut tuto temu

viewtopic.php?f=13&t=6758
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

darkendvs | úte říj 07, 2008 10:30 pm

Re: Ako ozivit povodne 1.1.4 do funkcneho stavu (unlock)

Rony: Tak musim ti rict ze tenhle navod i plno dalsich jsem uz projel vcetne tema ktere si pridal a plno dalsich....vsude popisuji ze to jde bez problemu a nebo tam neni napsane vubec nic o problemu ktery by mohl nastat...Seznamim te podrobneji s mojim problemem....Nainstaloval jsem itunes 8 pripojil jsem Iphone 2G a klikl jsemnormalne na restore(asi prvni chyba..nevim)...potom jsem stahl upraveny FW2.1 a zkousel jsem pomoci SHIFT+RESTORE to tam natahnout a napoprve to slo! ale ip byl zablokovany a a neslo volat a v itunes mi naskocilo ze simka neni pristupna nebo neco takoveho....tak jsem to pres quickpwn zkousel odblokovat...vsechno slo az po bod kdy jsem mel podle instrukci v konzoli dat iphone do DFU ....vsechno ok a pak se mi to dokoncilo a v navodu bylo ze 10 minut se bude ip zapinat a vypinat...tak jsem mezitim nainstaloval totalcommander a zasunul jsem tam T-pot a cekal jsme 15 minut...pak jsem se koukl jestli to uz dobehalo a iphone mel cernou obrazovku a uprostred loading kolecko...vzdycky se na chvili seklo pak se restartnul a zase znova...mel jsem ho porad pripojeny...a sel jsem si lehnout...rano se probudim koukam na ip a zustalo tam to kolecko zamrzle...myslim ze za nejakych 8 hodin by se tam urcite nahralo co ma...tak jsem iphone restartoval...a jedine co se mi ukaze tak je obrazek CD itunes a pod nim kabel USB...pote jsem zavital zde na forum a zacal jsem projizdet navody a diskuze...a vyzkousel jsem jinaci postupy a ubytek to co jsem uz psal predtim...pujde s tim neco udelat? Moc diky za odpoved

Uživatelský avatar rony | stř říj 08, 2008 6:56 am

Ano, lebo si urobil tu chybu - normalne restore bola ta fatalna chyba - v podstate si si zrusil unlock :-)

Takze musis teraz telefon pwnut - v principe znovu odblokovat.

Urcite s tym ide nieco urobit ale ja ti uz neporadim, ja obvykle najprv hladam navody, potom ich studujem a potom ked to robim, tak opatrne robim vsetko presne podla navodu tak, aby som neurobil chybu. Ty si ju urobil, urcite ide z toho von ale ako? :-)

Mal si idealne podmienky na to, aby si urobil na prvy pokus toto:

viewtopic.php?f=13&t=9829

Viem, ze som tento tvoj pripad zahliadol na fore ako to niekto riesil, poradim ti: miesto blbnutia s telefonom si najdi cas a skus si to najst, je lepsie citat nieco, co napisal niekto, co toto presne riesil - urcite to tu je :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

darkendvs | stř říj 08, 2008 9:05 am

jj moc dik..uz jsem na to prisel sam udelal jsem to cele znova ale misto toho abych cekal celou dobu nez se tam v konecne fazi nahrajou data pres quickpwn tak jsem to nekolikrat restartoval a nez se stihl vzpamatovat tak jsem tam natlacil CZ/SK a slo to ted uz to vali bez problemu:) kdyby se stalo neco podobneho nekomu tak postupovat dle tohoto navodu:
je potreba techto veci:
iTunes8 - http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... ownload/?g[hledano]=itunes&g[oz]=8.0.1.11

CZSK.1.21.A.ipsw - http://www.iph0ne.sk/files/CZSK.1.21.A.ipsw

QuickPwn_2.1 - http://www.iph0ne.sk/files/quickpwn-2.1-2g-3g.rar

original FW iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw - http://appldnld.apple.com.edgesuite.net ... store.ipsw

.NET Framework 3.0 - http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... ownload/?g[hledano]=framework+3.0&g[oz]=3.0&g[up]=CZ

Jakmile nainstalujete co se da tak na plose vytvor slozku \iphone\. Tam pridas FW2.1 iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw + quickpwn + CZSK.1.21.A.ipsw, aký iPhone používaš. V prípade, že se FW soubor ulozi s priponou .zip, prepsat na .ipsw.
1.
Pripoj svuj iPhone k PC (v zapnutem stavu), zavri iTunes a vsechny jeho spolecne procesy pres task managera (CTRL+ALT+DELETE)
a spustit Quickpwn-GUI.exe.

2.
Vyber typ Iphonu - A/iphon prvni generace (2G) ,B/Ipod touch, C/iphone druhe generace(3G)

3.
Vyber originalni FW2.1 ve slozce \iphone\ na plose..pote vam najede okna zda chcete nainstalovat aplikaci Cydia, Installer a bootovaci logo - Vsechno odskrknout(aby zustali policka volna) a klikni na pokracovani

4.
Na dalsi strance kliknete na GO! a ridte se instrukcemi co se vam budou vypisovat..dulezity je krok kde musite dostat telefon do DFU Modu pokud vam to nepujde skuste to znovu a ridte se presne tim co je tam napsane: 5sec power tlacitko, po peti sekundach zmacknete i tlacitko HOME (drzite obe tlacitka) po 10 sec potom pustite tlacitko power a tlacitko HOME porad drzte 30sec (kdyz tam bude to odpocitavani u posledniho kroku tak se po 20 sekundach uz rozjede ale tech zbyvajicich 10 seknud jeste drze!! potom se doctou dalsi data...az to bude hotove tak nechte telefom 10-15 minut at se da dohromady...bude se restartovat (sam) a uprostred budete mit nacitajici kolecko

5.
A.\ pokud po 15 minutach bude vse ok tak otevrete iTunes8 a ten vam po chvilce napise ze je telefon v recovery mode..podrzite na klavesnici SHIFT a kliknete na RESTORE (drzte SHIFT + Klik RESTORE dokud nenaskoci okno s vyberem FW...pak 2x poklikate na CZSK.1.21.A.ipsw ve slozce \iphone\ na plose.

B.\ Pokud se vam po 15 minutach bude porad nacitat kolecko uprostred a pujde to porad dokola tak podrzte tlacitko POWER + HOME dokud neuslysite ze windows odpojil zarizeni USB..potom pustite tlacitko POWER a drzite jenom HOME dokud neuslysite ze windows nasel iphone pote pokracujte bodem 5-A.\ pak se vam iphone sam restartuje a jestli se vam ukazuje pri zapinani logo CZSK vlajka tak mate vyhrano a iPhone mate plne funkcni....
END
dalsi uzitecne navody
viewtopic.php?f=13&t=4892

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv