Absolutné prázdno

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

luko13 | pát říj 10, 2008 8:50 pm

Absolutné prázdno

Ahojte, konečne som našiel s :roll: :roll: :roll: uper fórum, kde dúfam mi pomôžete rozbehnúť niečo na iphone 3g. Registráciu na itunes nechcem, lebo nemám takú platobnú kartu, chcel by som doň nainštalovať fring na SKYPE VOLANIA, ďalej niejaké hry a pod. Vôbec neviem na čo je dobré brejknuť iphone na windows a podobne, prevedie ma niekto týmto neznámym svetom pre mňa, budem mu vďačný. Ďakujem

myschoo | pát říj 10, 2008 9:15 pm

Re: Absolutné prázdno

pouzi search funkciu fora, citaj.... je tu vsetko len treba hladat...
a na AppStore sa da regnut aj bez karty

Uživatelský avatar guzmen | pát říj 10, 2008 9:18 pm

Super takže vieš čo je itunes :-).
Ak sa nezaregistruješ na appstore tak ti nepojdu stiahnut ani free aplikacie ako je napr. Fring. Na itunes sa da registrovat aj bez kreditky :http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=9033
Dalej už použivaj funciu Hladať
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 10, 2008 9:24 pm

To luko13:
Tímto neznámým světem tě provede právě toto fórum a tys volil dobře, když sis ho vybral. Jen nečekej nějakého živého průvodce. Ve většině případů je to zde samoobsluha a je určená všem, kdo umějí alespoň trochu číst a používat běžné funkce počítače. Začni u sekce Jste tu poprvé (FAQ), kde si něco přečti o zásadách chování zde na fóru. Ta pravidla si osvoj a řiď se jimi, dobře ti radím. Nikam nespěchej a uč se. K tomu používej např. tlačítko Hledat (vidíš ho nahoře, zelené v tmavošedé liště?) a tam si vždy napiš heslo související s tvým dotazem. Pak tu máš další sekce, jako Návody atd. Pamatuj si, že bez práce nejsou koláče (to jsem nevymyslel já, ale říkali to už naši moudří předkové).
Moderator fóra
Moderator fóra

luko13 | sob říj 11, 2008 3:11 pm

To myschoo. Momentálne nemôžem nájesť reedom heslo, píšu tam , že aplikácia je zatvorená.

Jsi Slovák nebo Angličan? To druhé asi ne, co? Tak si dej pozor na slova, která mají stejnou fonetiku, ale jinak se píší. Too jsem ti opravil na To. Bea.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv