Jedná se o tento:
OvisLink WL-5450AP 802.11g AP

Manuál zde:
- Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/support-detail_doc-0D5797E5E9EA19B8C12572D20033CD04.html
Jde o to že už jsem to několikrát zkoušel nastavit sám (i podle manuálu) ale nikdy jsem to plně nezprovoznil. Vždy jsem docílil maximálně toho že jsem wifi našel ale nešlo se na ní připojit. Teď jsem přeinstaloval kompletně PC a chtěl bych od někoho poradit hned od začátku abych někde zas neudělal chybu. WiFi jsem zatím právě nikdy nenastavoval tak s tim mám docela problém.
Internet mám doma přes kabelovou televizi-modem. V PC mám 2 sítové karty, takže v jedné mám připojený právě modem a do druhé bych si představoval připojit tento WiFi Router.Vytvořit vlastně AP přes který bych si připojoval pomocí Wifi s mým iPhonem 3G.
Jestli se někdo takový najde tak bych byl moc rád .... Představoval bych si asi komunikaci přes (ICQ) to by bylo asi nejlepší. Udělal bych veškeré screeny jak to mám zatim nastavené a dotyčný by mi buďto poradil jak to nastavit nebo by mi poslal jeho screeny jak to mám nastavené on.
Pokud to zprovozníme tak aby to fungovalo s mým iPhonem 3G, tak dotyčnému pošlu zdarma nějaké Luxusní SLUCHÁTKA PHILIPS, např tyto:

Pište PM a domluvime se ... Děkuji

A já zamykám. Beavers.