Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

No, tak jestli jsem o něčem skutečně přesvědčený, tak o tom, že tento výrobek, jedno, jestli je od Apple a nebo od někoho jiného, půjde mimo můj obzor. Je to vlastně i první výrobek Apple, o kterém vůbec neuvažuji, i když jej vnímám. Jsem asi "konzerva", ale HLEDAT sám v sobě ten důvod, proč si je koupit, proč po nich toužit, proč je musím mít, to opravdu nechci, protože mne ničím nezaujali. Ani účelově a ani designově. Navíc, obvykle hodinky nenosím žádné, ale když už, tak je považuji za určitý šperk, jako doplněk k obleku apod., a proto si do společnosti a nebo na důležité jednání vezmu na ruku své oblíbené švýcary. Ale i když mám technické hračky, zejména ty od Apple, opravdu rád, tak tento výrobek na mé ruce opravdu mít nemusím a nemám potřebu sám v sobě hledat důvod je mít. Ale jinak samozřejmě respektuji, že jiní lidé to mají jinak a každému přeji spokojenost. 

Ale uvidíme, moc rád se budu mýlit 

lebo tu temu otvoril zakladatel vlakna 

Andy píše:Napr pri športovaní - mal by som hodinky a ony by zbierali všetky dáta a nemusel by som mať mobil so sebou. Aktuálne by som si mohol zobraziť iba najpodstatnejšie detaily - rýchlosť/tep/čas..
Andy píše:Tiež vidím zmysel v kontrolovaní fyziologických dať a v možnosti upozornenia na potenciálne zhoršenie/príznaky zdravotného stavu. Toto sa mi na watch páci, že idú týmto smerom.

Prostě ty hodinky momentálně nabízí toho tak málo, ale časem se situace může změnit a věřím, že si je lidé oblíbí a budou je kupovat, já však mezi ně zatím patřit nebudu. Nevím, co bude za pět let v tomto segmentu, jeslti ještě bude.

, ale to sme už odbočili mimo.

Já at na to koukám jak koukám, tak vidim prostě výpliv 6é ikonek do jednoho velkého kolečka a uspořádání žádné, žádné stránky a tak.

Možná, když ty hodinky nebudou na telefonu nijak závislé a budou nějak fungovat nezávisle. Ale ani to není myslím pro mnohé důvod k tomu, aby si je koupil. Jak jsem již psal výš, sledování všelijakých aktivit zvládne stejně a nebo lépe slušný náramek, notifikace jsou o ničem, když během pár vteřin mohu vzít do ruky telefon atd. A když nemáte telefon po ruce ? Neznám v dnešní době mnoho lidí, kteří by dokázali být bez telefonu třeba i jen pár minut. Vlastně neznám žádného.
Vlastně ano, jeden tam je - efekt "must have" , který , alespoň zpočátku, určitě přinese prospěch výrobcům , včetně Apple. Jen se obávám, že nebude dosahovat ani zdaleka očekávané úrovně.

To jsi mi připomenula, jak doslova šílela má mladší dcera, když nechala v pátek svůj iPhone ve škole v lavici a byla bez telefonu celý víkend. To bych nepřál zažít nikomu.

rony píše:........ vsetku eletroniku kupujeme doslova kratkodobo. vynimkou su napr. televizory, vsak aj preto je tento segment v prdeli......

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé