Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ls8 píše:Jo, češtinu mají, poslední update softwaru 4.0 přidává mraky nových funkcí, přímo z hodinek jde například odmítnout hovor, ale přesnost GPS stále beze změny. Jsem rád, že jsem se jich (i přes docela značnou finanční ztrátu) nakonec zbavil...

a vypadá to velice dobře, snad zítra vyzkouším 
snad by mi to mělo ještě vyjít ve 14 denní lhůtě. Dnes mě mile překvapily, když mi 11km běh změřily úplně super a to i částečně v lese, kde není ani cesta na mapě
ale chtěl jsem vyzkoušet ten trénink, jak dám přijmout, tak vyskočí nápis Garmin a hodinky se restartují
včera to šlo, dnes na 5 pokusů nic. Nesetkal se s tím někdo? Nebo mohl by to někdo teď vyzkoušet, jestli ho ten trénink pustí? Pokud by to někdo zkoušel, dejte mi prosím co nejdříve vědět, ať to můžu začít řešit. Volba vzdálenost a čas

ID číslo je 39032 ale toto by možná mohl vyřešit další FW, né? Rozhodl jsem se, že je zatím vracet nebudu. Funkce závodit s minulým výkonem jde v pohodě, tak to je skoro to samé. Při nejhorším vyreklamuji.
Pokud to někoho zajímá, tak prvních 5 čísel výrobky je 46403.

MiGR píše:Většinu odpovědí naleznete na Garmin foru zde https://forums.garmin.com/forumdisplay.php?492-fenix-3. Včetně těch restartu.
Jen tam prosím nechoďte ti kdo jsou spokojeni, jinak přestanete být.
i když teda jedou dobře, samá chyba. S kalendářem moc neporadím, já hodinky používám s Samsung Note 3 a používám ho s tím, co je v telefonu. Když chci hned zaktualizovat, když mám hodinky přes BT, tak najedu na appku v mobilu a hned se to aktualizuje. Já mám spíš problém s počasím, které se mi nechce chytnou a píše to, že čeká na spojení. Automatická aktualizace přes Wifi do pc funguje podle mě, jenom když uděláš nějakou aktivitu, jinak tam asi není žádná perioda, že by se to aktualizovalo třeba 1x za hodinu.

email mi na hodinky přijde skoro pokaždé, volání je vesměs taky vždy, zprávy z Viber občas nepřijdou, ale klasická sms se mi neukázala ještě vůbec
jo a když Vám někdo volá, tak když dáte na hodinkách odmítnutí, zavěsí to nebo jenom vypnou zvuk?

po aktualizaci se už ani nerestartují. Akorát mě překvapilo, že když jsem si dal vzdálenost a čas, tak je vypnutá GPS, to tak má být? Nakonec jsem to nezkoušel, protože jsem chtěl měřit přes GPS

je to úplně o něčem jiném , když si hlídám, aby mi tep nespadl pod 135, pak se nemůžu 2 dny hýbat
jinak používám hlavně na běh, tam jsem moc spokojený, měří super a občas plavání. Bazény to měří úplně super a zajímalo by mě, jak je to s lyžování, co to bude dělat
pokud máš možnost běhat jinde, než ve městě, třeba jako já (pole a podél vody), tak měří super

iPhone6 Plus 64GB iOS 8 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé