Mozu. To neznamena, ze viem aj dovody. Alebo, to neznamena, ze to urobia. Spytaj sa teda INAK. Urobia to - stiahnu tu aplikaciu?
Pozri, Withings ma appku v App store. Co znamena, ze preco by nemohol mat aj Android Wear.
Dovodom na stiahnutie by podla mna napriklad bolo to, keby aktivne odradzali od Apple Watch, pripadne kamuflovali to, vyuzivali znaky, loga, cojaviem co vsetko k tomu, aby tymto matucim vyuzivanim presviedcali ludi alebo ich miatli. To sa stavalo a kvoli tomuto sli niektore veci na zasah Apple prec.
Co ale realne mozno cakat? Nic zvlastne. Podpora bude asi taka ako ma trebars Withing. Ked sa vzdialim od telefonu, proste sa to rozpoji a naspat uz moc nespoji. Nejaka excelentna previazanost s inymi zdrojmi bude hodne slaba - takze nejake inteleigentne smerovanie notifikacii skor nie. Za to mozes ocakavat az masivne previazania so vsetkym googlovskym, takze budes moct mat trebars perfektne notifikacie gMailu. Ale len ak budes mat appku gmailu a budes ju pouzivat atd. :)
Celkovo som skeptik, vyhoda je pre vas, ktori si pred rozhodovanim chcete preberat medzi desiatkami moznosti a casto vobec nic poriadne nevybrat :) takze nakoniec budete mat nejake hodinky v plastovom puzdre zospodu, kovovym ramikom okolo cifernika, to zlepene dokopy :) (este som nevidel plne kovove Android Wear - aj najdrahsie Gear mali spodok plastovu vanicku).
Priklad:
http://icdn2.digitaltrends.com/image/lg ... .jpg?ver=2Cize chvalim moznost dokupit si androidove masinky za 100 eur. Niet nad osobnu skusenost a fakt si tym treba prejst :)