Dobrý den, potřeboval bych poradit nějaké dobré hodinky k iPhonu. Potřebuji kompletní podporu notifikací - abych si mohl přečíst celou SMS a ne jen část. S cenou do 5000 Kč. Zatím jsem narazil jen na Pebble Time a Alcatel OneTouch Watch, ale nepřijdou mi zajímavé....
Pozdravujem, prosim poradte ake hodinky spolahlivo komunikuju s iphonom 5s/6s s ios10(notifikacie whatsapp, viber, sms, hovory). Skusal som cinu GT08 - hovory isli na 1, ostatne notifikacie vobec. Alcatel onetouch sm02 komunikovali pokial neprisiel prichadzajuci hovor z whatsapp, potom uz ani tuk. O iwatch zaujem nemam. Za odskusane tipy dakujem
Sice to nejsou hodinky ale sporttracker umax u-band 101HR ale jinak spolehlivě hlásí hovory, sms, whatsapp, fb Messenger, jsou tam i další ale ty nevím jestli fungují jelikož nepoužívám. Jediné co mi na nich vadí že nejdou notifikace na kalendář a připomínky.
Ja by som chcel poprosit, ak by niekto mal dobry tip na Apple watch clone, nieco ako iwo 5 alebo nieco take .. za co najnizsiu cenu. Original su nadherne, ale az neskor zatial by som chcel vyskusat klon dakujem za pomoc.
No tak klon apple watch nemá skoro nic společného s AW, pochop všechny klony jedou na androidu což znamená absolutně rozdílné reakce a výdrž baterie. Pošetři si a kup originály teď už se cenově dostaneš i kolem 3 litrů.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Mě se popravdě moc aw nelíbí. Nejsem moc fanoušek hranatých hodinek, ale chápu, že s iphonem asi budou fungovat nejlépe. Opravdu myslíte, že se dají sehnat aw do 3000Kč?