Zkusil jsem eliptický trenažér cca 50 minut. Nemám s čím porovnávat při aktivitě a měřit bpm jinak, nestíhám.
Až na dva extrémy ke 193bpm (což bych nepřežil
), mi připadá, že optické měření by mohlo být ok. Ale dost se potím, což by měření mohlo ovlivnit, třeba při tom extrému.
Přesnost GPS vyzkouším až vyrazím někdy ven.
Výstup aktivity na web = 0. Samsung údaje z S Health nikam na web neukládá (nevím o tom).
Propojení do aplikace Zdraví není.
Doufám, že propojení do zdraví i data ba web Samsung časem dodělá. Pro iOS je to vlastně první uvolněná verze aplikace Gear S.
Ostatní:
Některé funkce při propojení s iOS zatím nejsou. Je otázkou kdy a zda budou. Jde např. o připojení do zpráv, do emailu, což je asi nejdůležitější. Upozornění na zprávy i emaily dojdou, ta si můžete prohlédnout, ale celkově do emailu a zpráv se nedá dostat, stejně jako zprávy či emaily přímo z hodinek odeslat.
Volat a přijímat hovory jde bez problému. Malou výtku bych měl k řazení kontaktů, kde je řazení nastaveno podle jména a nejde změnit na příjmení. Vyhledávání naštěstí funguje dobře.
Výdrž hodnotit nebudu, na to je moc brzy. Za těch cca 50 minut na trenažéru bylo cca 5% baterie, při měření bpm a hlášení údajů mluveným slovem každých 5 minut. Aktivitu jsem nastavil ručně na to jsem dělal. Údajně by typ aktivity měly hodinky samy poznat. Zkusím to příště nechat na "automat".
HR čidlo zajistí, že displej se úplně vypne v případě, že hodinky odložíte z ruky třeba na stůl nebo do nabíječky, i když máte nastaveno, aby byl displej stále zapnutý (Vždy zapnuté hodiny).
Oproti F3 jsou S3 classic menší, což mi vyhovuje. Určitě nebudou tak nápadné na ruce jako F3 nebo AW, jakožto chytré hodinky.
Zatím vše, pokračování časem...