Zdravím chci si zmenit ikony programů a hlavně slider v lockscreenu bez winterboardu.. Chci se do jake cesty tyto dve veci zkopirovat? Vim ze uz to tu na vlaknu je ale michaji se ruzne verze iOS a kazda to ma trochu jinak..Jde mi jen o IP4 a iOS 4.2. diky moc
Zkopíruj soubory pro slider do System/Library/PrivateFrameworks/TelephonyUI.Frameworks
Mě se zase nedaří změna standartních ikon jako třeba zpravy, telefon, emaily, safari.. po prepsani originalnich ikon mymi se mi zmenila ikona jen u zprav jinak nikde.. nechapu
takze,po dlhom hrani som nato prisiel..najprv staci postahovat nejake schemy v ktorych sa vam pacia ikonky..stiahnut si [zakázáno],alebo podobny program aby ste sa dostali do Iphonu..raw file system/aplications...potom si date napriklad camera...ikonu pretiahnite do nejakeho priecinku cim si ju ulozite a potom ju v ifunboxe vymazte a dajte miesto nej ikonku ktora sa vam lubi..vzdy mazte ikonku ktora ma oznacenie icon.png...potom uz len dajte len respring cez winterboard alebo restartnite iPhone..a potom to vyzera takto... http://img854.imageshack.us/f/plochav.png/
No, když se vám složitě nechce patlat s systémovými soubory, můžete ze Cydie tweak LabelSlide, je zdarma, po instalaci jen otevřete Nastavení -> LabelSlide, dáte Enabled na ON a Custom Label na ON a napíšete co tam chcete, zavřete nastavení a na lockscreenu již budete mít vlastní text... Funguje pod 4.x