btw, mám černý iPhoneChat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
btw, mám černý iPhone

, protože jsem chtěl mít pocit, že mám nový a jiný telefon než černý 4 a dnes už bych černý nechtěl. Bílý Apole je pro mě prostě větší skvost
a i známí s iPhonem už si zvykli a přemýšlejí nad bílým. Něco na té kombinaci bílá/stříbrná prostě je
stejně tak mám černý iPad a nikdy se mi bílý nelíbil, dnes bych po něm sáhl asi hlavně proto, aby změna zařízení byla větší. 

co sa tyka skrabancov a odrenin, myslim, ze je to menej vidno na bielom, ale odtlacky a taketo veci by som neriesil, osobne si iP cistim aj viac krat za den, ved je to moja pycha 

na bílém nejdou vidět tolik skrabance ani otisky, máme v rodíne obe barvy a nejsem sám kdo souhlasil ze bíla barva vypadá více luxusně.

ve fitku je malokdo ozraly
mao kdo tam blije (i kdyz) 

iPhone 4S 16gb White

záleží na světle.
oRmus píše:Máte tady někdo bílý iPhone a na něm bílý bumper? Na obrázcích se mi to líbí, jak to vypadá doopravdy?

Viděl jsem na živo zatím jenom černý iPhone s bílým bumperem a to se mi teda vůbec nelíbilo
Ale asi nakonec stejně vezmu nějakou kopii z aukra za 100,-Kč takže můžu vyzkoušet obě barvy. 
iPhone 4S 16gb White

vitaj biela skladacka iphonu ... Tie cinske shity aka obaly ti mozno zozltnu. To je vsetko. A ze vidno spinu v zarezoch ? Otazka 10 sekund a zubnej kefky. 

Marek píše:Tak ja mám na bielom i4s bumper - biela guma a stred priesvitne orandžový, asi nie originál, ale vyzerá neskutočne dobre

iPhone 4S 16gb White

iPhone 4S 16gb White

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé