Tak ty MMS veskere nastaveni v tel je, ale nejdou, nebo mi chodi od operatora, ze si mam MMS vyzvednout na jejich strankach, odchozi OK. Tak nevim kde je chyba.
Mam iPhone 4G, fw 4.0. MMS mi normalne fungovaly, ale ted znicehonic fungovat prestaly. Datove prenosy vcetne tetheringu bez problemu. Vyzkousel jsem poslat pres vsechny 3 nase operatory, ale problem trva. Nejake reseni mimo restore? Dekuji. Update: Tak nevim, co si mam myslet, ale bez toho ze bych cokoliv odelal, mi MMS opet zacaly fungovat
ja jsem zjistil ze mi MMS nesli po prave kvuly Iphone Delivery, takze po odinstalaci chodej.. ALE!! Vim o jednom kontaktu u kteryho my MMS proste neodejde a ani ji spravne neprijmu, proste u jednoho kontaktu mi MMS nejdou jinak fungují, co s tim ?!!
u mna to vyriesilo restore a neobnovovat zo zalohy resp. ja som sejvoval sms aj kontakty osobitne v pc a ked som nahodil sms z tej mojej zalohy tak mms prestali chodit. ihpone delivery pouzivam a u mna to nemalo vplyv na mms.
Mám stejný problém,mms se zasekne při 90 procentech odesílání,chybí v nastavení možnost nastavení dat.Ios 4.2.1,JB Už existuje řešení,nebo vám to stále ještě nechodí?