Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pistak píše:Ja som si teraz spravil druhykrat zalohu SHSH. Ked som ju robil prvykrat, tak mi zalohovalo 4.0.1. A ked som to robil dnes, tak mi pribudli vsetky ostatne...

pistak píše:Ja som si teraz spravil druhykrat zalohu SHSH. Ked som ju robil prvykrat, tak mi zalohovalo 4.0.1. A ked som to robil dnes, tak mi pribudli vsetky ostatne... Pozrite na SCREEN
Ako je to mozne? Malo by mi zalohovat len ten posledny, nie? Ci to uz bude ukladat samo? Teda tym padom mozem downgradnut na 4,1 a budem mat ananas, untethered, vsak?

"

"

... Nemam absolutne sajn o co go. Ja jsem narazel na prispevek nekoho nademnou, ze je zbytecny vydavat jb 4.2.1 kdyz stejne za chvili bude 4.3 ... Zbytecny to neni, cdkatelu na nej je troufam si rict statisice... Samozrejme chapu ze to neni tak easy, ale at mi nikdo netvrdi ze to je zbytecny vydavat...

"

Je veľa dôvodov pre ktoré je JB dobrí. Možno nepoznáš app. ktoré sú dobré pre IP ale potrebuješ na to JB a bez ktorých si neviem predstaviť napr. môj IP. Nebudem to ďalej popisovať lebo je tu veľa vlákien kde sa o tom veľa už písalo.
TomXasS píše:A preco ti vlastne na tom tak zalezi ? Ved mas 3G na nom ti ide untethered jb cez redsn0w. Nevidim dovod cakat na iny jb, 3G tymto fw 4.2.1 konci.

ja to nedelam jinak....
no pevne verim, ze to bude jen docasne... tohle by byla jedina funkce, ktera by me donutila si dat misto 3.2.1 4+

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé