H0NZ1K's Jeans Theme

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar H0NZ1K | pát úno 13, 2009 4:55 pm

H0NZ1K's Jeans Theme

H0NZ1K's Jeans Theme

Tak jsem se vcera vecer ,,nudil'' a prochazel nejaky stranky, a napadlo me ze bych ten cas mohl nejak vyuzit :)... Tak me napadlo ze si udelam nejaky thema, ktery jsem jeste nevidel, a napad byl hned tu... Chvilku jsem si s tim pohral, aby to aspon trozku vypadlo... Takze doufam ze se Vam bude Thema libit... Jsem zacatecnik, ale po tehle zkusenosti se me to zalibilo ;)... Takze jestli chcete toto Thema tak stahujte :D... Zamozdrejme dal jsem tam ikony na ktere me zrovna napadla cesta, a hlavne ty ktere mam na 1.strance SpringBoardu... Takze jestli nekdo potrebuje dalsi tak rad udelam, staci napsat PM/SZ...

Casem dyztak pridam nejakou tu baterii apod... Ovsem nechtel jsem kopirovat nekoho Thema, takze proto jsem to tam nenahazel, uvidim co pak v Photoshopu udelam ;)

Download:
:arrow: RapidShare.com
:arrow: edisk.cz
:arrow: Nahraj.cz
:arrow: Uloz.to

Nahled:

Obrázek

Obrázek
(Zamozdrejme Vy budete mit se svejma hodinama+Sliderem)
Obrázek

Obrázek
(toto se nacita po skoro kazde app)

Navod:
1. Soubor stáhněte a rozbalte pomocí nějakého UnZip programu ( 7z , PowerArchiver apod. )
2. Celou složku (H0NZ1K's Jeans Theme) nahrajte do Iphonu ( přes WinSCP , Total Commander apod. )
3. Konkretně do -> /private/var/stash/Themes.xxxxx (xxxxx je variabilní symbol každý to bude mít trošku jinak )
4. Spusťe aplikaci Winterboard a nové Theme si aktivujte
navod by Diablo

Samozdrejme Vase nazory jsou vitany ;) :!:

Created by: H0NZ1K

Píše se a vyslovuje samozřejmě. V tvém případě se nejedná o překlep, používáš toto slovo velmi často. scorpi
Senior uživatel
Senior uživatel

SKMilanko | stř úno 18, 2009 12:21 pm

Re: H0NZ1K's Jeans Theme

tak to si určite nestiahnem :lol: :lol: :lol:

Ked sa ti ta tema nepaci a mas k nej nejaky odpor tak aspon napis preco nech sa H0NZ1K pouci aby sa nabuduce takym chybam vyvaroval. Toto potom beriem ako spam. dodo

Uživatelský avatar H0NZ1K | stř úno 18, 2009 4:13 pm

tak rikej v cem se ti to treba nelibi nebo tak ;)...
co mam napravit nebo tak ? :P
Senior uživatel
Senior uživatel

iLukash | čtv úno 19, 2009 4:28 pm

Každopádně si dej pryč ty tví nápisy "HONZ1K" fakt nvm kdo by si stahl tema ve kterym je všude napsáno HONZ1K pak bys mohl trochu poupravit ikony jsou moc divný a nevypadaj dobře... Hodiny sou takový moc "přepláclý" nehoděj se tam :) a to je tak všechno, jo můžeš ještě poupravit ty spodní ikony... :D

Uživatelský avatar H0NZ1K | čtv úno 19, 2009 4:48 pm

Tak tady to je s upravou kalendare a Docku, opravdu souhlasim ze to nevypadalo pekne...

k tem ikonam jaky myslis? Jako v jakym stylu ty ikony v Docku?

nahore jak mam tu listu tak tam nebude H0NZ1K ani na Slideru, to mam ja nastaveny pouze pro me...

RapidShare.com
takze tady s vymenenym dockem a calendar ikonou...

edit: screeny jak vypada dock pod ikonama dam dyztak vecer ;)
Senior uživatel
Senior uživatel

Diablo | pát úno 20, 2009 3:45 pm

Tak za 1. Dovoluji si citovat -> Ovsem nechtel jsem kopirovat nekoho Thema, takze proto jsem to tam nenahazel, uvidim co pak v Photoshopu udelam . :D
V Tvém podání je ta věta dost úsměvná, protože základ všech ikonek je z Reveal Theme, ty jsi změnil pouze velikost, barvu a typ písma (které si s největší pravděpodobností někde stáhnul). U ikonek v Docku mám také své pochybnosti, silně pochybuju o tom, že tvé zkušenosti s Photoshopem jsou na takové úrovni, aby jsi vytvořil něco podobného sám absolutně od základu, takž se jedná o Ikony stažené někde z Internetu, to samo o sobě nevadí mnoho Témat je postavených na tomto způsobu (kombinace vlastní tvorby a jiné zdroje popř jen poskládané ikonky z jiných zdrojů tak že k sobě ladí) , jen mi přijde dost vtipná tahle věta v tvém podání :) ...

2. Tomhule sem se musel fakt smát, opravdu si myslíš že někoho zajímá ten tvůj nick H0NZ1K , zaprvé to vypadá otřesně (když už, tak se to dá udělat lépe a méně rušivě) Za 2. je to rušivý nevkusný element a naprosto to kazí celkový dojem ??? Klidně si ho dávej na všechny svoje screeny jako WaterMark (pokud víš co to je) ale na Wallpaper nebo dokonce do Docku (tohle sem fakt ještě nezažil :D :D ) je prosím nedávej. Pokud teda chceš aby tvoje Theme používal aspoň 1 člověk.

3. Ikony s rozděleným názvem Aplikace vypadají fakt hrozně viz např.
PHOTO
S.

4. Ikonka Calendar potřebuje předělat, ten nápis v pozadí Datumu vypadá blbě a navíc je tam úplně zbytečný, nejlepší bude ho smazat úplně nebo ho nějak rozumně upravit. A Doporučuju změnit barvu písma toho Datumu tak aby bylo opravdu čitelné.

5. Ikonky v Docku mě přílíš něladí k těm ostatním ikonkám, ale to je pouze můj subjektivní názor. Jinak, popisky u ikon v Docku jsou naprosto nečitelné, nevím zda je to záměr ale doporučoval bych změnit jejich barvu, tak aby byly čitelné.

6. Samozdrejme -> Samozřejmě :D , koukám že už na to upozornil i Scorpi. Je to na tobě jak to budeš psát, ale pokud chceš aby si ostatní mysleli, že máš dokončený alespoň první stupeň základní školy, doporučuju psát Samozřejmě.
Ale máš u mě velké pomyslné plus za to, že píšeš aspoň normální V a nepíšeš všude W.

PS OT: Jak se ti podařilo napsat tu tečku před a za tvůj Nick ve Status Baru??

Uživatelský avatar H0NZ1K | pát úno 20, 2009 3:58 pm

tu tecku jsem udelal, das klavesnici, 123, tam das ty dalsi znaky a tam to je ;)...

jinak ty ikony jsem delal sam, krome zakladu(viz priloha), tu jsem stahl z nejakeho thema z ModMyI nebo neco takovyho ;)...

Dock, tak to maj skoro vsechny themata stejny...

No, proste ses sikovnejsi no, nemuze bejt kazdej tak skvelej jako ty :D...

btw jsem devatak :D... ale dik za tvuj nazor, ses takovej hodne dobrej kritik co ? :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Diablo | pát úno 20, 2009 4:46 pm

Dobře uznávám, že jsem při té kritice mohl být trochu mírnější a z vlastní zkušenosti vím, že i těch pár zmeň které jsi udělal viz např. ty ikonky které jsou na tvorbu opravdu jednoduché, tak že i k tomu je zapotřebí snaha a nějaká práce.

Osobně jsem PRO káždého co něco tvoří bez těhto lidí by iPhone zůstal takový jaký je ihned po zakoupení a to by byla škoda. Takže určitě pokračuj v práci ale na některé chyby je třeba upozornit hned ze začátku, aby se neopakovaly a občas je třeba udělat to ráznějším způsobem aby si to dotyčný pamatoval. Teď třeba narážím na ty podpisy protože tohle je jedna z nejhorších věcí ... Musíš se na to kouknout z pohledu uživatele, který si to stáhne a bude používat, a ne z tvého pohledu protože logicky tobě tam ten tvůj Nick nebude překážet a budeš ho tam mít rád ale trochu empatie jak na to budou koukat ostatní.

Jen tak mimochodem něco podobného dělal třeba Zibri (tvůrce Ziphonu a zloděj :) ) Nevim jestli znáš tu aplikaci nebo jeho blog protože po příchodu FW 2.X prakticky z Iphone scény zmizel a znamý bude pouze uživatelům, kteří mají iPhone delší dobu ale k věci, jeho program Ziphone dokázal Jailbreaknout a Odblokovat iPhone, jenže ten program dělal i spoustu špatných věcí jednou z nich byla i ta že všem iphonum změnil jejich MAC adresu na :: :: ZIBRI :: :: , nevim jak přesně to už bylo :D , ale způsobovalo to hodně lidem problémy s WiFi atd. prostě snažit se všude cpát svůj Nick není nejlepší :) .

Jo a dík za tu tečku :D .
Naposledy upravil Diablo dne pát úno 20, 2009 10:50 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Beavers | pát úno 20, 2009 5:06 pm

OT: Diablo, pokud přesně nevíš, jak to se Zibrim bylo, tak tu o tom nepiš. Tím jsi to zařadil do kategorie drbů typu "jedna paní povídala". Téměř všichni, kdo měli první generaci iPhone, provedli odblokování a JB přes ZiPhone (i já jsem - ano, doposud jsem - jedním z nich a nemohu říci, že bych měl s iP nějaký problém, který by se týkal WiFi, nemožnosti používat poštu, Safari i defaultních aplikací, o 3rd apps ani nemluvím. Takže tímto tady akorát strašíš a balamutíš lidi a přitom je problém někde zcela jinde. Je to chuť majitelů iP experimentovat a cpát do telefonu kdejakou novou neappláckou aplikaci, zaprasit si (s prominutím) telefon a pak tady naříkat, že nejde to a to. Denně se tu dočítám o problémech majitelů a přitom nějaký "zloděj Zibri" již dávno není na scéně. Dokud byl, nikomu nevadilo, že svůj ZiPhone údajně postavil na platformě programů jiných vývojářů a "bezostyšně" jej použili. Když už nic jiného, nechal bych ho v tuto dobu již spát a neházel bych na něj již špínu. Zavání to prachsprostým čecháčkovstvím.
Moderator fóra
Moderator fóra

Diablo | pát úno 20, 2009 5:13 pm

OT Beavers : Pokud přesně nevíš, jak to se Zibrim bylo, tak tu o tom nepiš. Tak tohle platí i pro tebe Já, že o tom nic nevim??? :D :D . Také jsem na několik iPhonu použil ZiPhone tenkrát ještě bez GUI verze ... jakou verzi si použil ty?? ... tu ve které si stejně většinu věcí musel dělat přes Command Line ?? nebo tu která byla publikována už jako normální Aplikace ( kterou mimochodem nevytvořil on ale někdo jiný zřejmě za peníze nějaký jeho přítel) , to s tou změnou MAC Adresy na :: :: :: ZIBRI :: :: :: se vztahuje na starší verze Ziphonu ještě bez GUI a stalo se to jednomu mému známemu sám jsem to viděl, není to žádný kec akorát se o tom neví a moc se o tom nepíše protože to Zibri byl nucen opravit protože to způsobalo fakt dost velké problémy a na žádost několika uživatelů to teda zrušil.

viz .
The myth that ZiPhone never harmed a phone. Certainly, we all know that iPhones are almost impossible to brick, but flashing unmatched fls/eep pairs to the baseband is plain irresponsible on Zibri?s part. Does he not care about messing up phones, or does he simply not know better? And the laughable WiFi fix he released for issues that he called ?user error? (actually a consequence of the above design choice) where he unconditionally set every ZiPhone WiFi MAC address to 0:Z:i:b:r:i? How did he expect that to work? It doesn?t take a networking genius to figure out that two such phones on the same network would cause havoc, and indeed it did.

A mýlíš se, mě osobně už tenkrát vadilo, že jsem kvůli Windows a pomalému DEV Teamu nucen používat Software od Zbiriho , což ani nebyla jeho práce.

Možná namítneš, že já taky kradu Software. Ale něco jiného je krást Software a užívt ho pro sebe a něco jiného je krást Software a vydělávat na něm. Mezi tím je sakra velký rozdíl a to druhé i já považuji za svinstvo. ZiPhone sice byl zdarma ale spousta uživatelů nemělo tušení o to jak to Zibri vlastně vytvoříl a tak mu posílali Donations ... nemluvě o výdělcích za reklamu z jeho Blogu ...

Uživatelský avatar H0NZ1K | pát úno 20, 2009 9:45 pm

to Diablo>
ale ja za to dekuju, proste se budu snazit zlepsit, ano chapu ze je to proste jednoduchy, ale chci zacit s necim takovym a treba potom najdu nekde navody nebo napady.... S tim NICKem se budu snazit neco udelat :D...

treba by si me mohl neco naucit :P

Tecka je jednoducha, na to si neprisel sam? a to jsi vlastnikem iPhonu tak dlouho :P...
Senior uživatel
Senior uživatel

jonas.hajek | stř bře 04, 2009 12:09 pm

No. Kdyby někdo četl, tak hned v úvodu je, že ten nick je jenom u něj. Kdo si theme stáhne, nikdo ho tam mít nebude.
Mně se to theme moc líbí. Šlo by to dát i na Summerboard?

EDIT: Pardon za moji drzost. :D

Diablo | stř bře 04, 2009 12:20 pm

To jonas.hajek -> ... "v úvodu je, že ten nick je jenom u něj. Kdo si theme stáhne, nikdo ho tam mít nebude."

Můžeš mě tuhle větu citovat prosím tě??? Já ji tam nikde nevidím :) .

jonas.hajek | stř bře 04, 2009 2:04 pm

Pod 2. obrázkem.

Diablo | stř bře 04, 2009 2:26 pm

Tam se hovoří ale o naprosto úplně něčem jiném. Autor pod druhým obrázkem pouze poukazuje na fakt, že Slider a Font hodin není součástí Theme ... nic víc nic míň .. stále tedy čekám na tu citaci :D :D .

Takže Poznámky typu ... kdyby tady někdo četl ... apod. si můžeš klidně nechat pro sebe jestliže v tom máš zmatek i ty sám .

jonas.hajek | stř bře 04, 2009 3:08 pm

Aa. Pardon. Moje chyba.

EDIT:Půjde to i na Summerboard?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty