Tak za 1. Dovoluji si citovat -> Ovsem nechtel jsem kopirovat nekoho Thema, takze proto jsem to tam nenahazel, uvidim co pak v Photoshopu udelam .
V Tvém podání je ta věta dost úsměvná, protože základ všech ikonek je z Reveal Theme, ty jsi změnil pouze velikost, barvu a typ písma (které si s největší pravděpodobností někde stáhnul). U ikonek v Docku mám také své pochybnosti, silně pochybuju o tom, že tvé zkušenosti s Photoshopem jsou na takové úrovni, aby jsi vytvořil něco podobného sám absolutně od základu, takž se jedná o Ikony stažené někde z Internetu, to samo o sobě nevadí mnoho Témat je postavených na tomto způsobu (kombinace vlastní tvorby a jiné zdroje popř jen poskládané ikonky z jiných zdrojů tak že k sobě ladí) , jen mi přijde dost vtipná tahle věta v tvém podání

...
2. Tomhule sem se musel fakt smát, opravdu si myslíš že někoho zajímá ten tvůj nick H0NZ1K , zaprvé to vypadá otřesně (když už, tak se to dá udělat lépe a méně rušivě) Za 2. je to rušivý nevkusný element a naprosto to kazí celkový dojem ??? Klidně si ho dávej na všechny svoje screeny jako WaterMark (pokud víš co to je) ale na Wallpaper nebo dokonce do Docku (tohle sem fakt ještě nezažil

) je prosím nedávej. Pokud teda chceš aby tvoje Theme používal aspoň 1 člověk.
3. Ikony s rozděleným názvem Aplikace vypadají fakt hrozně viz např.
PHOTO
S.
4. Ikonka Calendar potřebuje předělat, ten nápis v pozadí Datumu vypadá blbě a navíc je tam úplně zbytečný, nejlepší bude ho smazat úplně nebo ho nějak rozumně upravit. A Doporučuju změnit barvu písma toho Datumu tak aby bylo opravdu čitelné.
5. Ikonky v Docku mě přílíš něladí k těm ostatním ikonkám, ale to je pouze můj subjektivní názor. Jinak, popisky u ikon v Docku jsou naprosto nečitelné, nevím zda je to záměr ale doporučoval bych změnit jejich barvu, tak aby byly čitelné.
6. Samozdrejme -> Samozřejmě

, koukám že už na to upozornil i Scorpi. Je to na tobě jak to budeš psát, ale pokud chceš aby si ostatní mysleli, že máš dokončený alespoň první stupeň základní školy, doporučuju psát Samozřejmě.
Ale máš u mě velké pomyslné plus za to, že píšeš aspoň normální V a nepíšeš všude W.
PS OT: Jak se ti podařilo napsat tu tečku před a za tvůj Nick ve Status Baru??