naucte sa vyjadrovat tak, aby vam bolo rozumiet.Miesto vysvetlovania ze mas FRAJERKU, skusit vysvetlit CO chces dosiahnut tak, aby to pochopil aj niekto iny ako ty sam

Ak nevies pisat, tak to nakresli.
periodicka zmena pozadi je mozna, ved si pozri predinstalovane temy vo Winterboarde. Vymenit tie obrazky za ine si vyzaduje trochu schopnosti pouzivat suborovy manazer typu WinSCP ci Total Commander

Takýmito jednoduchými vecami to však nekončí. Ako som postrehol, témy sú v podstate veľmi blízke HTML stránkam dokonca s podporou javascriptu. Jednou z ukážkových tém je napr. rotovanie pozadí (dokonca s efektami) - volá sa Saurik a zamieňa po pár sekundách dve pozadia. Jednoduchou úpravou súborov v zložke so Saurikom som si tam dal štyri iné pozadia.
http://spravodaj.madaj.net/view.php/200 ... -na-iphonea prosim ta, nepis mi do komentarov na tej stranke to iste, co si napisal sem. V ramci toho clanku mas VSETKO, co potrebujes, aby si to dosiahol SAM, UPLNE SAM

Ak mas nutkanie este skusat na niekom, aby z teba vydoloval to, co vlastne chces, tak si poriadne zapamataj, ze to ma svoju cenu. Napr. budes musiet poslat tu frajerku tomu, kto to za teba vyriesi