Je mi uprime lito,ze se nechces priznat pravdu..Dobre,protoze se nechces priznat,tak tu sem vlozim dukazy ze jsi v mem themu hrabal a jenom levne okopiroval.Btw jsi mi napsal na DA ,ze chystas prvni theme a divas na muj theme,tak jsem ti fandil a myslel ze se budes jen inspirovat,ale jak se ukazalo,proste jen cast jen predelal..
1) Zde lze videt moji a tvoji lozku UIimages,ten horni je muj a ten dolni je tvuj.
Aléé,maji nejak moc podobny ikonky ,tak abys vedel ten image "UIPageIndicatorCurrent@2x_white.png" mam jako alt a jmenujes se to white protoze ma bilou barvu.Ty to mas fialovy a mas je jako white? Uhm.

2) tady je detailnejsi obraz.A lze videt i to,ze jsi ten page indicator neudelal novy,ale jenom vzdal Magic wand tool a vybral to misto a vybarvil na fialovou a vysledek? neni to dokonaly,je to okousany

3)A do tretice je ukazka kdyz to v mas iPhonu.Vpravo je tvuj a vlevo je muj(original) .Je v tom rozdil? To asi nemusim ani rikat..

Pro priste kdyz delas svuj vlastni theme,a chces mit podobne veci,nejdriv se autora zeptej o souhlasu,bud bude chitit za to nejake penize a nebo ti jenom kyvne hlavou.Kdyz udelas neco podobneho jako tohle,ten autor (pokud je "zlej" )muze chtit od tebe penize,ptz je to jeho autorske pravo a nebo rovnou pozadat toho serveru kde mas ten theme ten tvuj rovnou vymazat.
Ale ja od tebe nic nechci,jen ti to chci upozornit a je vanze lito ze se nechces priznat.A jeste vic kdyz jsem si precetl ten tvuj horni post.