1) Kdyz restartuju iP objevi se mi nonHD restart ikona - v SBSettings jsem si uz udelal predtapetu na restart ze SBS, ale na konci je vzdycky jeste ctvereckovanej bordel, ktery nemuzu najit

2) Jak je potreba upravit UIPageIndicator? Vzdycky kdyz si tam zadam nejaky obrazek - zkousel jsem dle toho co jsem nasel na netu 16x16, 12x12, 10x10 a porad je kvalita mizerna a je to takovy rozpity i kdyz na PC to vypada dobre
3) Kdyz se otevre Settings tak tam jsou u aplikaci male ikony z nichz nektere jsou HD a jine ctvereckovane - jaka je cesta k nim a jakou maji mit velikost abych je mohl mit vsechny stejne kvalitni?
4) V SBSetting v "More" jsou ikony, ktere jsou take v malem rozliseni, podarilo se mi je zmenit na jine, ale stale byly kostkovane, da se to nejak udelat aby byly krasne ciste jak maji byt v HD verzi?
5) Pouzivam Lockinfo se skrytymi hodinami Clockhide + Snowcover4 cimz zmizi z lockscreenu pri prehravani hudby hodiny s nazvem skladby - je nejaka cesta jak tam dostat alespon nazev skaldby ci male hodiny jinak nez dvojklikem na homebutton, kde uz zase informace hodin a nazev alba, skladby, interpreta prekryva obrazek cover alba? Navic mi z hodin zmizel takovy ten jakoby glass efekt
6) Na zmenu fontu pouzivam aplikaci Bytafont a funguje skvele, ale od nevim kdy mam v poznamkach jine pismo a nejde to zmenit (zmeni se veskere fonty, pouze Notes maji nejaky jiny, ktery vubec nepouzivam), ani po nastaveni v Bytafont pisma pro poznamky ke zmene nedojde - uz to tak mam dele a nevim kdy to mohlo vzniknout ani jak se toho zbvavit aby bylo pismo stejne jako vsude jinde.
---
Predem se omlouvam za dlouhy text plny malichernosti, ale nektere veci me z toho fakt trapi

Diky vsem za info co s tim, fajn vikend