WoodenREALIZE

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

p4ra | ned zář 21, 2008 7:41 pm

WoodenREALIZE

Mozno niekto z vas ma tuto temu a vedel by pomoct. Ked sa pozriete na obrazky, vidite, ze takmer vsetky maju ikonky v pohode, okrem:

- Installer
- PowerTool
- VoiceNotes
- SwirlyMMS
- WifiToggle
- pripadne aj iLog

Obrázek

Obrázek

Zaujimalo by ma, ci ma niekto ikonky v tejto velkosti, kt. by pasovali do tejto temy? Takisto ma zaujima, ze ked stiahnem nejaku temu a v description ma, ze "over 200 icons", znamena to, ze je tam viac, ako 200 ikon pre rozne programy/aplikacie alebo jeden program/aplikacia moze mat viac ikon na vyber? Ak ano, tak kde su stornute? Skusal som cez Customize, ale tam mi ich viac neponukne, cize mi pride logicke, ze asi ta prva moznost je spravna.

Kam sa inak manualne ukladaju temy? Daju sa potom vybrat cez Winterboard? Ak mate nejaku podobnu temu tomuto, simple a peknu, popripade dobry source, podelte sa please.

Vdaka za kazdu pomoc.

myschoo | ned zář 21, 2008 8:03 pm

Re: WoodenREALIZE

ja pouzivam WinterBoard s Cydie

temu som manualne kopiroval do:
Library/Themes/Nazov_temy/ <-- tu je obsah temy
tam sa nachadza zlozka "Icons" a v nej su vsetky ikony...
a inak vacsinou tam je pre kazdy program iba 1 ikona...

ale, napr: Crash Kart mal ikonu CBN 08.png, tak som musel cez SSH ist do tej zlozky a premenovat ju na Crash Kart.png

to znamena, ze ikony sa musia volat presne tak isto ako sa vola app v Springboarde....
chod do tej zlozky a mrkni sa ci sa spravne volaju...

mimochodom, vacsina tem ma .psd subory, ktore sa daju upravovat vo PhotoShope a mozes si robit vlastne ikony...

p4ra | ned zář 21, 2008 8:13 pm

Re: WoodenREALIZE

Tak toto je zaujimave. Som s Rename prepisal SwirlyMMS na MMS a ikona sa mi zmenila na taku, ako mam SMS, s tym, ze je na nej napisane MMS. A inak pozeral som cez Total Commander a T-Pot do Library, tam nemam zlozku Themes.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty