Winterboard fw2.1 a jeho pouzitie cez winSCP

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Apache23 | pon zář 29, 2008 6:59 am

Winterboard fw2.1 a jeho pouzitie cez winSCP

Ide mi oto skombinovať winterboard (hlavne kvôli jednoduchému nastavovaniu pozadí atď...) a manuálny zásah pomocou winSCP.

Stiahol som si napr. od Bigbossa Fantasy pack. Chcel by som ale si zameniť svoje obrázky na pozadí za tie od bigbossa. (musia byť .png alebo môže byť aj .jpg? Viem že musia byť 320x480 )
- aká je cesta kde nájdem tie pozadia a budem ich môcť zameniť?

-keď to nájdem bude možne si na základe tej zložky od bigbossa vytvoriť aj ďalšie? Ide mi oto vytvoriť si napr. lebky,snowboard, simpsons, Lions atď. pričom by som si to potom už len vo winterboarde prepínal a pripadne si sám doplnil manuálne tieto zložky.

Je tu veľa tém ako na ikony temy a wallpaper. No menia sa fw a menia sa aplikácie určené nato, cez summerboard k dnešnému winterboardu. Preto ak sa niekomu bude chcieť prosím napíšte sem cesty ako kde a čo zmeniť.

-ikony v docku
telefón
mail
safari
iPod

-základné ikony (tie čo sú basic v iphone vždy po restore.)
youtube, stok,calculator atď...

-ostatné ikony (uviesť aspoň jeden príklad.)
-wifi ikona

-sounds (prípadne aj ako vytvoriť, čo musí spĺňať zvuk a všetko kolo toho. Je možné takisto ich manuálne vo winterboarde vybrat a prípadne kombinovať priamo v telefóne niekde vo winterboarde?)

Prosím neodkazujte ma na iné topici. Viem že tu sú. No nie každý odkazuje na fw prípadne app s ktorou sa dá komunikovať. Mne ide oto pomocou winterboard a winSCP si iphone customiznuť podľa svojho.
Ďakujem za akékoľvek info. :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

paramedicz | ned říj 12, 2008 5:27 pm

Re: Winterboard fw2.1 a jeho pouzitie cez winSCP

Temata pro Winterboard najdes pres SSH v private/var/stash/Themes.l5tyYW
Tech temat si muzes sam naposilat do IP pytel,delam to stejne protoze ne vsechny co chci jsou k dispozici na Cydii....
Ikony pak menis tak ze budes mit treba tematko "Cake"...takze cesta bude private/var/stash/Themes.l5tyYW/Cake kam das wallpaper a dock a pak je jeste slozka "Icons" kde musis mit ikony popsane stejne jako aplikace coz je klasika ze SummerBoard... tzn ikona pro Cydia se bude jmenovat Cydia.png ...bacha ovsem pokud mas v IP cestinu,pak ty ikony musi mit ceske nazvy...myslim tim hlavne "Kontakty" a tak....

Uživatelský avatar Apache23 | pon říj 13, 2008 6:58 am

Ďakujem krásne za response! :D
Ubehlo už toľko času od založenia tohto topicu že som už aj dačo zistil!
Teraz mám problém ktorý som už myslím opisoval v jednom vlákne ale hádam nebude zle ak napíšem ešte raz bo nik neporadil:
Problém:
Manuálne nahodím do témy od bigbossa Fantasy pack (čo sú vlastne len meniace sa pozadia) vlastné .jpg obrázky stiahnuté ako iphone wallpapers (320x480 myslím) a čakaám že pôjdu pekne nejak jeden za druhým. No ide jeden dva...tma....dalsie...a zas tma. Skúšal som dva balíky svojich wallpaperov ako napr. Skulls či Lions ale robí to aj tam aj tam....nerozumiem :?:

A chcem sa ešte opýtať na prepisovanie tých ikon. Mám slovenčinu. To znamená že v téme kde už je napr settings.png prepíšem na nadstavenia.png? Možem pripdať do tej témy aj dalšie png ikony iných aplikácii? Len ich pomenujem ako sú na ploche?
Ďakujem! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP

Uživatelský avatar rony | pon říj 13, 2008 7:08 am

http://www.hackthatphone.com/20/themes_ ... board.html

To striedanie obrazkov po sebe robi uz Saurik tema - staci si pozriet 1 html subor, kde su vymenovane nazvy obrazkov a zmenis na svoje a nakopirujes ich tam, kde su tie povodne. Potom radsej tu slozku Saurik.theme premenuj, aby ti to upgrade winterboardu nepremazal.

Saurik temu si mozes nastavit ak si to prestudujes doslednejsie, napr. dlhsi interval a pod. zmeny systemu akym sa obrazky vymienaju.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

paramedicz | úte říj 14, 2008 3:06 pm

Ja se ani nevsiml kdy byl topic zalozenej :)

S tema wallpapers nemam zkusenosti takze nemuzu poradit...

Ale k tem ikonkam, pridavat ikonky do tematek muzes bez problemu,a pokud mas slovenstinu kde ma "nastaveni" misto "settings" tak to pises zprave, ikonku settings.png prepises na nastaveni.png ;)

Uživatelský avatar Apache23 | stř říj 15, 2008 3:43 am

ďakujem za info. Do týždňa by som chcel si urobiť nejaké veľké upravovanie tak potom sa sem chystám aj nejaké nápady a postrehy ak budú doplniť.
Inak vychádzam s toho ronyho linku.
Neda mi ale ešte sa opýtať. Upravuješ v niečom (software) photos aby si z nich mohol urobiť wallpapers? (320x480)
ďakujem
Edit: pýtam sa lebo každý odporúča Photoshop CS3 len z nejakého záhadného dôvodu sa mi nechce nainštalovať na PC. :(
iPhone 4 32GB JB by GP

paramedicz | stř říj 15, 2008 12:07 pm

Cokoliv delam a upravuju (wallpapers,ikonky atd) tak delam v Adobe Photoshop :) Takze se to naistalovat mozana oplati :)

Uživatelský avatar Apache23 | pon říj 20, 2008 11:34 am

No ja viem že sa oplatí ho nainštalovať ale proste sa nainštalovať nechce! :evil:
Prosím o radu:

1: Stiahol som si mini Duracell Batery (vpravo hore na lište, v status bare) a winterboard na ňu nereaguje. Je nejak možné ju prepísať napriamo? Aká je cesta prosím a čo kokrétne prepísať?

2: Rony to stym html suborom si mi velmi pomohol a bolo to presne to kčomu som sa snažil dopátrať. Len niesom programátor a tak som to skúšal po svojom a nefunguje to. Vtom html súbore som našiel časť (inak ti súbory sú úplne iné v téme Saurik ako v Fantasy pack! Skúšal som ale aj aj) kde bolo napr u saurika že ( plant.png, flower.png) no a tieto dve tapety som prepísal na nasledovné (1.png, 2.png, ....až po 26) a presne tak som pomenoval aj moje tapety. No teraz ani len nenaskočia a nieto sa ešte meniť! Prosím o pomoc.
Ďakujem.
iPhone 4 32GB JB by GP

Uživatelský avatar rony | pon říj 20, 2008 12:50 pm

najprv v saurik teme nahrad pod tym istym menom (pozor na male velke pismena v nazve suboru) tie povodne obrazky svojimi.

cize tie dva.

vyskusaj, ci to funguje.

ja som potom vosiel do toho html a v tom zozname som vymenil nazvy oboch suborov a pridal dalsie dva. takze mi rotovali 4 obrazky a fungovalo to.

v prvom rade urob najprv to nahradenie, mozno tvoje obrazky nevie iphone zobrazit kvoli nejakej chybe co si spravil.

neviem ti inak poradit, a ak ta ani toto nenapadlo :--)))))))))
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty