Tvorba schémat pro firmware 2+

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Bobr | pát říj 03, 2008 4:21 pm

Tvorba schémat pro firmware 2+

Ahoj všichni,
předem se omlouvám pokud tady nějaké podobné téma již je.Pokud ano,tak bohužel není rozeznatelné jestli patří firmware 1+ nebo 2+.Mohu se vás zeptat jak přesně na tvorbu schémat?Vytvořit složku s názvem tématu.Do ní vytvořit složku icons a do složky s návem tématu uložené obrázky s názvem wallpaper.png s rozměrem 320x480.Moje otázka zní,jaké mají mít rozměry icony?Postahoval jsem různá schémata,ale v každém měly ikony jiné rozměry-někde 60x60 a jinde zase 59x60.Pokud bych si chtěl změnit například klávesnici,kde mohu prosím najít nějaké kódy jak obrázek pojmenovat a kam ho vložit?Nějaké kody se zde na foru vyskytují,ale není u nich napsáno,jestli patří k FW1 nebo 2 : ((.
předem děkuji za odpověď

Uživatelský avatar rony | pát říj 03, 2008 6:37 pm

Re: Tvorba schémat pro firmware 2+

Obsiahlejsia dokumentacia k temam je na http://www.hackthatphone.com/20/themes_ ... board.html

Doporucujem si to prebehnut - je to samozrejme Winterboard a dokumentacia spomina najjednoduchsie veci, Winterboard dokaze aj zlozitejsie zalezitosti ale tam uz treba skusit pitvat hotove veci.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Bobr | úte říj 21, 2008 4:27 pm

Re: Tvorba schémat pro firmware 2+

Dobrý den,velmi vám děkuji za ten odkaz.Myslím si,že všichni kdo si chtějí vytvořit vlastní schéma by měli tuto stránku navštívit.Je to tam nádherně a jednoduše popsáno po krocích.Velmi vyčerpávající.Můžu jen doporučit

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty