Nechal sem se trochu inspirovat ale ještě musim změnit to počasí. Nevíte někdo jak?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pinkrider píše:Nechal sem se trochu inspirovat ale ještě musim změnit to počasí. Nevíte někdo jak?
hele tak to je paráda!Godoy píše:Takže výsledek
Problém v tom, že to nešlo byl ten, že jste tam mohli zadat cokoli
(konkrétně - ASI|PH|RP077|MAKATI" //e.g. 'Defiance, Ohio'|'Moscow, Russia'|'Ledyard, AT'|'London, UK) a tam se to přepisovalo a zkoumalo podminkama a pak to ve vysledku většinou nešlo, takže tohle je přepsané jen pro kódy z yahoo weather + jsem přidal, že si v config můžete napsat vlastní město. Já jsem z Kunovic ale nejbližší data z počasí jsou z Holešova. Aby to vypadlo pěkně tak si v configu změnim configCity na Kunovice a to pak mam na lockscreen. Přidal jsem ještě svátky, akorát když je svátek delší třeba "Heřman a Hermína" tak se to tam nevlezeUdělal jsem 10x respring a 2x restart telefonu a počasí se vždy načetlo. + v balíku je soubor seznam.txt kde mate vsechyn mesta v čr s kódama . Tady download http://goo.gl/TIFVG
Edit: Pokud by byl zajem udelam balicek, kterym pak prepisete soubory ve svem tematu a melo byto fungovat, myslim ze je to vsude stejne to pocasi, jak adresarove tak kodove.
Sphyn0x píše:Nedá sa tam namiesto toho "Dnes má meniny xxx" dať niečo iné? Napr. dátum..
Taktiež by som chcel vedieť názov toho lockscreenu:
Zpět na iPhone témata, ikony, tapety, fonty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé