Tak dik moc, uz mam vytvoreny adorned tematko pomoci nasich designeru Co na to rikate? 2 jenicekk, pls kde muzu stahnout tvoji ikonku unlock slider, me se moc libi a kam se uklada?
@ chansey: ten .psd soubor sem tu uz nekam daval - par prispevku vys
@ noizzz: az prijdu domu, tak je prebarvim. Tvoje tematko pekny, ale na nekterych ikonach na "plose" mas ten odlesk do docku, coz neni moc pekne. Navic to nemas u vsech, takze to neni uplne ono. Chtelo by to upravit. Btw. vsechny adorned nejsou, ne? - mail.
@ alanisko: pekny. docela se zadarilo Ta hlava je fakt suprova
@ noizzz: koukam, ze v tom je asi docela bordel. Ja ten balicek netvoril, takze nwm, ale chtelo by to spravne popsat - ty s odleskem "... dock" napriklad apod. Aby se v tom vyznalo.
Kdyby si četl tak si na ně už dávno narazil....stáhni si ten balíček ikon kde jsou všechny slidery.Nebo si najdi téma Slidery ve stylu Adorned, a tam můžeš stahovat po jednom.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
@xslide ta domino by tam mela byt v balicku co sem postoval nekde na zacatku.. ted pro yes/no co bys chtel? docela jednoducha aplikace takze tam se moc neda co vymyslet... a mirrorscope? mas napad?
ted zkousim web clips icons... zatim pro iphone.cz
Nechám to na tobě:) Nemám žádný speciální přání.prostě aby to bylo ve stylu adorned a ladilo to víc než původní ikony.Zatím máš parádní ikony, tak myslím že nebude problém
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
@terry ty jeste nemas iphonek ala ony se webclip icons zobrazuji jak vyrez ze safari.. mam tam asi devet zalozek a ne kazda se mi chce delat logo... zatim
ikonky pro webclips jde menit taky, nekde jsem tu psal navod jak na to. ( pokud je rec o ikonce na plose ktera odkazuje na nejakou stranku ze safari, pokud ne tak me omluvte za omyl)
ja vim... jenom rikam ze mam hodne webclips na springboardu.. a jeste sem se do nich nepustil... kdyz mas z toho 4 zalozky na stranky o ip, tak jaky dat ikonky... vsude telefon? a ty jednotlivy page nemaj vzdycky dostupny loga
@xslide pro jistotu to domino
EDIT: a jeste k tem webclips zkopirovat je do var/mobile/library/webclips
Pls muze mi nekdo opravit ikonku pianist, odebrat pod ikonkou odlesk? Nebo jestli nekdo ma jinou ikonku pianist tak sup sem s ni, tahle se mi moc nelibi