nevíte někdo co je to za téma to HTC ... 2:56 ? je to divný aby iPhone4 vypadala jako HTC ale rád bych využil plochu k něčemu i užitečnému než jn k ikonkám ... nějaký informace ... počasí hodiny a FB widget botak něco ... http://www.youtube.com/watch?v=LhK_J7DYdjk
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Mozno pekny napad ale podla mna sa neujme na internete a youtube je x rebrickov najlepsich aplikaci bud z app storu alebo cydie a ak som dobre pochopil tak obrazok mu bude jedno ake temy tam clovek ma ale jemu ide o aplikacie... Navyse ludia su taky(skoro vsetci) ze si vyberu to jednoduchsie par klikov a maju rebricek a nebude sa im chciet posielat screenshoty..
moc pěkný téma ... vidím že máš iP4 ... strašně se mi líbí to umístění ikon ... takže iconoclasm na iP4 funguje ? můžu si pak ikony třeba seskladat do piramidy bo tak ?
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Kubec19 - nektere ikony jsou vynikajici, jsou soucasti nejakeho tematu, nebo to je tvoje prace? Jsou nektere z nich dostupne a nebo nejsou? Diky za info
pozn.mod.rony: vymazane screenshoty. Preskumaj si ikonky na ploche a potom postuj. Toho sem si nevšim a možná by si nevšim nikdo další ...tak tedy FIX:
To ,ze jsi nevsiml?Ty mas warez v iPhonu a ze o tom nevis?Co je to za vymluvu,a protoze jsi tam dal naschval tu ikonku s nazvem fixtorony,tak mas ode mne BAN!Jackie
Naposledy upravil Kikos dne čtv lis 18, 2010 8:51 am, celkově upraveno 1
Jackie: Ako sa prosimta vola ten slider a ten cas a datum? Existuju aj pre ''normalne'' rozlisenie? Dik.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Jop, zamknutí rotace displaye na výšku, takže se pak nepřepíná do landscape. Je to MT liště, jak s ní slidneš doprava, tak tam uvidíš ovládání pro iPod a tam je i ten zámek.