mno, podle nazvu to sice vypada na radky, v popisu pises na sirku, ale na screenu je pridanej jeden radek (takze 5 ikon na vysku, do sloupce)... jak to teda je?
Predpokladám, že riadok je šírka, keďže máš v riadku namiesto 4 ikon 5 ikoniek, tým pádom je pridaný 1 riadok na šírku, proste 5 riadkov pod sebou, ale nebraním sa aj inému vysvetleniu Radšej to upravím do nadpisu: 5 riadkov pod sebou aby v tom nebol zmatok
Naposledy upravil Nalim-P dne čtv úno 12, 2009 10:11 pm, celkově upraveno 1
da sa toto skombinovat s aplikacoiu (Five Column SpringBoard) ktora robi 5 ikon na sirku? skusal to niekto/skusi to niekto? nebolo by mozno odveci mat 5x5 ikony
No jistěěěěěě soudruzi, ale stejně ruku na srdce, při defaultním themes mi přijde těch 5 řádků a sloupců moc, snad s výjimkou docku, ale je to jen můj názor. Já raději využil categories a hned ubylo ikon.....
Ted jsem to prave take objevil v cydii. Ale prijde me to uz moc prehnane. Radci si dam vse do Categories
Jinak bych to tady locknul - hlavni tema uz zalozeno je.
Alibo nie je. Autor to troska zle nazval. Klasicky mas 4x4 usporiadanie a s touto utilitkou mas 4x5 + dosk (sest pod sebou) a s dalsou utilitkou budes mat 5x5 a este k tomu dock. Paly
takze vyskusal som to a funguje to v kombinacii s 5 columns.
zatial sa mi to docela pozdava
pracuje to dobre v kombinacii s "mini" ikonkami ale nezmensilo mi to vsetky tak neviem kde je problem ale nechce sa mi s tym babrat dnes. asi si budem musiet chybajuce mini ikony dorobit rucne
1/ Presun ikon funguje ok 2/ zvyseni zatizeni baterie nepozoruji. standartne jako predtim.. jakmile pres den neco s iP delam.. tak vydrz max 16-20h. Pokud ne, tak i tech 32h to dame 3/ zatez RAM neumim monitorovat 4/ neni to zas tak silene
Jedina blbost je ta,že kdyz spadne SpringBoard a vyzaduje restart, Tak se ikonky rozhazí a na jedne strane jsou porat 16 ikonek. Takze musim znova vse presouvat....
alibo: ano! to je presne k vzteku! za poslednich 14 dni mi to udelalo asi 3x. a navic.. nedavno sem delal restore, nasledne JB a pak custom FW restore.. no a ftip je v tom.. ze v tom uplne puvodnim tlf sem mel aplikaci iBlank.. a tedkonc.. ac by melo byt vsecko vyresetovane.. tak po padu springboardu se najednou odnekud objevi 20 "blank" ikonek.. a tim padem je vsecko rozhozene klidne i na 4 stranky..
mne fiveIrows nefunguje namiesto 5 riadkov mi to v prvom riadku blbne a prelinaju sa mi 2 ikony na poslednom mieste nasledne je druhy riadok stale prazdny a dalsie ikony su az v 3 riadku normalne... cital som v komentaroch k aplikacii ze to moze sposobovat 5 icon dock ale ani po jeho odinstalacii sa to nezmenilo... no ale aby som bol presny chcel som to v kombinacii s 5 columns takze je mozne ze keby som to nainstaloval samotne by to fungovalo ok...
radsej si ale neham 5 columns ako 5 rows pokial tento bug pri ich "sucasnom" pouzivani neopravia
tibiiisek: to je winterboard.. jeho dalsi nastavby zerou vice baterky, je normalni.. pri normalnim provozu, musim nabijet tlf 2x denne. jinak se zkus podivat a zamyslet, kolik apps mas v tlf, kolik aplikaci ti bezi na pozadi. jak hodne narocne mas prostredi z Wb, myslim theme.. a vsecko tohle dokupy udela takovyho zrouta baterie, ze by ses az divil!
Pharlap: Teda nevim, mam podle me dost slozite tema, ale od te doby co jsem na nej presel z jednoducheho jsem si nevsiml rychlejsiho vybijeni. Pouzivam ho celkem dost a nabijim jednou za den az dva dny.
Spis to bude aplikacemi na pozadi, push atd...
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
OT: masklin: Souhlasim s tebou, a netvrdim, ze je to jenom tim, jaky ma kdo theme.. ale podobnych zkusenosti je tu mnoho.. jsou tu ruzne rady.. dal sem sem i nejake odkazy.. proste vybijeni baterie je komplexni vec. U mne se to napr.upravilo prechodem na 3.0. sice nasledny jb a upravy si vybraly svou dan v ramci rychl.vybijeni, a samozrejme i tim vsim co bezi na pozadi, a jak casto clk telefonuje, pouzivani netu..atd atd. Pokud mam iP.doma jen v pohotovostni rezimu o vikendu, tak vydrzi klido i dva dny v kuse. Ale to je diskuse do jineho vlakna..